7 de febrer del 2018

PREBENJAMÍ 03.02.2018: CFS ARENYS DE MUNT 5-5 UNIÓ F.S.MOLLET

A "PUNT" DE TOT

CFS ARENYS DE MUNT  5-5  UNIÓ F.S.MOLLET

Entretingut i disputat partit jugat el dissabte a casa davant del Mollet amb un just repartiment de punts final.
Els nostres petits van  començar apuntant bones maneres, passant-se i tocant la pilota com mai s’havia vist  fins ara, arrancant aplaudiments dels pares que es treien les lleganyes dels ulls de bon matí. Els visitants, però, mes directes i efectius van aprofitar un contraatac i es van posar pel davant.

La reacció de l'Arenys de Munt va ser incontestable; jugant amb molt d’ordre i encert  vam capgirar el marcador anotant fins 4 gols consecutius, que feien pensar que el partit podia estar quasi resolt a la mitja part.
Res més lluny de la realitat, just abans d’arribar  el descans el segon gol del Mollet era un presagi del que passaria a la segona part.
A la segona part, va tenir un canvi de papers inesperats, els nostres menuts van perdre la posició al camp i van començar a còrrer darrera la pilota sense poder evitar el que semblava inexplicable.

Els quatre gols consecutius de la primera part ens van tornar a modus boomerang i el Mollet va aconseguir situar el 4-5 faltant molt poquet per acabar.
però quan semblava que marxariem amb mal regust, un fort xut de la Aisha des dins l’àrea ens va donar l’empat final

En resum, partit de contrastos on vam estar a punt de guanyar, a punt de perdre i del que “in extremis” vam saber rescatar un cel·lebrat punt final.