2 de febrer del 2018

Resum jornada 20-21 de Gener

SÈNIOR FEMENÍ:  CFS ARENYS DE MUNT 3 - 1 CFS LES GLÒRIES 2014

El sènior femení rebia la visita del CFS Glories, un rival amb els mateixos punts que preveia un partit molt igualat.
Les locals s'avançaven amb un xut de falta al minut 8, resultat que es va mantenir fins la mitja part. Tot i ser un joc igualat, les arenyenques tenien les coses més clares i arribaven amb més perill. A la segona part, la tònica va ser la mateixa, possessió i ocasions de gol força repartides, tot i que l'Arenys jugava més tranquil gràcies al marcador. Als 5 minuts, les locals van aconseguir el segon amb una bona jugada col·lectiva que va acabar amb un gol en pròpia porteria. Després del 2-0, amb les visitants volcades a l’atac, van aconseguir retallar distàncies, però l'Arenys va reaccionar bé i amb calma, sabent que quedava poc temps i anaven per davant. I així va arribar el 3-1, en un contra atac de les arenyenques que rematava el partit a falta d'1 minut pel final.
Aquesta victòria situa a les nostres noies a la quarta posició de la classificació, al finalitzar la 1a volta

SÈNIOR MASCULÍ: CFS ARENYS DE MUNT 5 - 3 SANT ANDREU SAGRERA

El sènior masculí rebia la visita d'un equip de mitja taula, el Sant Andreu Sagrera. El partit es va complicar en l'inici en un contraatac que va acabar a l'escaire de la nostra porteria, 0 a 1. Tot seguit, l'equip va entrar dins del partit i en una falta i en una jugada a l'àrea rival, aconseguim remuntar abans del minut 10, 2 a 1. Abans que ens poguéssim distanciar, en una pilota llarga el seu pivot s'avançava per dalt al nostre porter per empatar de cap. Sense un dominador clar s'arribava a la mitja part.
A la reanudació, tampoc l'Arenys de Munt va saber-se imposar des d'un bon inici i fruit d'una jugada aïllada s'avançava el Sant Andreu de nou.
El ritme de partit no era alt i va ser a falta de 10 minuts, quan nosaltres vam accelarar i la pressió més forta, va portar moltes ocasions, que finalment es transformarien en gols de Panxo i David. A falta de 5 minuts, amb un doble penal, Aitor certificava la victòria, que vam saber defensar de 5.
Acabem la 1a volta, en 2a posició a 3 punts del líder i en situació d'ascens directe a 5 punts dels següents classificats: