9 de febrer del 2018

Resum SENIORS jornada 3 i 4 de Febrer

SÈNIOR FEMENÍ:

El partit va començar bé per l'Arenys de Munt, que es va avançar al marcador després de 8 minuts en els que va dominar i va portar el pes del partit. El joc i les oportunitats de gol seguien arribant per les locals, i el Caldes intentava fer mal, al contraatac. Tot i així, les nostres van seguir pressionant fins que va arribar el 2-0 abans de la mitja part.
Després del descans, la tònica va ser molt semblant. L'Arenys de Munt va entrar bé i va aconseguir dos gols ràpidament per decantar el partit per les locals. El Caldes no es va rendir i va aconseguir retallar diferències amb el 4-1, però les nostres van saber dominar i controlar la pilota en tot moment i no van patir pel resultat. Al final dos gols més mentre es defensava la portera jugadora del Caldes, aconseguint el resultat definitiu de 6-1 en un molt bon partit de les arenyenques que les consolida a la quarta posició amb 27 punts.

SÈNIOR MASCULÍ

Pel que fa al sènior masculí, també va aconseguir un resultat positiu, guanyant per 6-2 al Premià de Dalt en un partit que va resultar força més complicat de l'espera't, arribant a la mitja part amb un empat a 2 gols però que s'acabaria resolent pels d'Arenys a la segona anotant 4 gols més. 3 punts més que els consoliden a les posicions d'ascens directe a la Tercera divisió Estata,l amb un marge de 7 punts respecte al tercer classificat i a 3 punts del líder de la categoria.