20 de febrer del 2018

Resum jornada 17 i 18 de Febrer 2018

SÈNIOR MASCULÍ

El sènior masculí es desplaçava a la pista del Rubí FS, equip que milita a la zona baixa de la classificació i que acabaria generant molts més problemes dels esperats en un inici. Tancats a un quart de pista i aprofitant dues contres aconseguirien anotar 2 gols en els primers minuts de partit. Els d'arenys dominaven la possessió per complert però no eren capaços de materialitzar les ocasions de gol fins que a falta de 2 minuts per arribar a la mitja part i aprofitant la superioritat numèrica a causa d'un jugador expulsat del Rubí, aconseguirien anotar el 2-1 amb el que s'arribaria a la mitja part.
Després dels minuts de descans els d'arenys van sortir amb la mentalitat clara d'aixecar el partit i amb tant sols un minut anotarien dos gols per capgirar el marcador, 2-3. El partit seguiria amb un guió semblant al de la primera part però amb la tranquil·litat d'anar per davant del marcador i on els nostres aconseguirien endur-se el partit amb un resultat definitiu de 4-6. Tres punts més pels d'arenys que encadenen la setena victòria consecutiva i que es mantenen a la segona posició, a tant sols un punt del líder que va empatar al camp del Parets.

SÈNIOR FEMENÍ

Per altra banda el sènior femení tenia un partit molt complicat a fora de casa, ja que es desplaçava a la pista de l'Alella, 5é classificat fins la jornada anterior. Per això les nostres noies van sortir molt fortes en la pressió des del minut 1. Els primers minuts l'Arenys va imprimir un bon ritme i sense gaires ocasions va aconseguir marcar dos gols ràpidament amb dues bones jugades col·lectives. A partir d'aquí el partit va ser molt igualat, tot i que les aranyenques tenien les ocasions més clares, l'Alella també s'apropava amb perill. Es va arribar amb el 0-2 a la mitja part.
A la segona les locals van pressionar i a les d'Arenys els costava sortir de la pressió també per culpa de la pista que no acompanyava. El partit es va tornar un anada i tornada, on l'Arenys podria haver sentenciat varies vegades amb el 0-3, però van ser les locals qui van aconseguir retallar diferències a falta de 4 minuts pel final. Tot i el nerviosisme les aranyenques van poder defensar el resultat, fins i tot ampliar-lo, però no van estar de sort. Amb una bona defensa de porter jugador les d'Arenys aconseguirien endur-se els 3 punts de la pista de les cinquenes a la classificació. Un partit que podria haver estat més fàcil, però alhora sense estar molt encertades a l'atac, es va tenir una bona actitud i intensitat que van permetre aconseguir la victòria. Tres punts més que permeten a l'equip seguir somiant amb l'ascens, i que ja encaren els següents duels directes contra el tercer i el segon classificat respectivament. Ja són 11 les jornades on les d'Arenys no coneixen la derrota.

RESUM DE LA BASE
Per segona jornada consecutiva destaquem a tots els equips del club on tots han aconseguit la victòria excepte el juvenil que va deixar escapar els tres punts a l'últim minut de partit, empatant a 2 amb el Mollet.
Destaquem el Cadet masculí, que encadena la tercera victòria consecutiva en un partit en el que van dominar des de l’inici fins al final, fent una bona pressió a 3/4 de pista i jugant molt bé amb possessió, així van arribar els 3 primers gols.

El primer després d’una acció combinada on, després d’elaborar la jugada a base de passades, van profunditzar amb una paral•lela que acabaria en gol. El 2n i el 3r van arribar després de dues recuperacions de pilota a camp rival, fruit de la nostra alta i efectiva pressió.
Amb aquest resultat s'arribaria al descans, 0-3, fent un bon joc de 4 i treballant molt bé en defensa.
A la represa, la tònica del partit era la mateixa i seguíem dominant el partit. El 4t arribaria després d’un clar penal ben executat per en Martí.
Seguidament, ens quedaríem amb 4 jugadors a pista per l’expulsió per doble groga d’en Josep, però durant els 2’ en inferioritat vam estar impecables i vam aconseguir mantindre el resultat fins recuperar el cinquè jugador.
El partit finalitzaria amb el resultat definitiu de 1-6 pels d'Arenys.