20 de febrer del 2011

Frederic Mistral 2 - 1r Femení 0. El 1r femení perd després d'onze mesos guanyant!

El 2 a 0 d'ahir a casa del Frederic Mistral frena la ratxa de 18 victòries seguides en lliga (11 partits guanyats d'aquesta temporada i els 7 últims de l'anterior). La última derrota havia sigut fa 11 mesos, el març del 2010, contra les Panteres Grogues. El partit d'ahir va ser molt intens i igualat des del primer minut fins al final. El primer gol de les de Barcelona va arribar d'un potent xut de falta indirecte des de la frontal de l'àrea a la primera part. A la segona no es movia el marcador i quedant 5 minuts pel final les arenyenques van jugar de 5 i tot i tenir oportunitats la pilota no va voler entrar. El segon del Frederic va arribar en una contra a falta de 2 minuts. Felicitar al Mistral pel molt bon partit que va fer i a totes les arenyenques per aquesta ratxa aconseguida.