24 de febrer del 2011

La sort va acompanyar ahir al 1r femení que va capgirar un marcador advers a falta de 4 minuts.

Ahir es va jugar el partit aplaçat contra l'Hospitalet Bellsport a l'Hospitalet. Sense la Laura que estava amb angines les arenyenques tenien un partit difícil contra un rival que estava creixent amb els últims resultats i havent guanyat al Sanfeliu. El partit es va començar guanyant (gol de la Didi) però unes errades defensives van posar per davant l'Hospitalet. Mitja part 2 a 1 i bones intervencions de la Júlia. L'Arenys sortia a la segona i de seguida empatava el partit amb un altre de la Didi. Un altre error posava el 3 a 2. Llavors, va arribar un penal inexistent en contra que la Vero va aturar i salvava el quart. A quatre minuts la Sandra sortia per jugar de 5. Un dels seus passes llargs des de porteria l'agafava la Queralt per empatar. Després un contra atac arenyenc i un rebot que deixava la pilota a la Didi per fer el gol de la victòria. Mal partit en general però bones actuacions de les porteres i de la Didi hat tricks que van ser providencials per endur-se els punts.