28 de setembre del 2011

Amistós d'ahir: 1r Femení (6) - Pony's FS (5)

Ahir dimarts el primer equip va jugar un altre amistós. L'últim abans de començar la lliga que comença aquest cap de setmana. L'Arenys però, li toca jugar contra el Gironella "B" i sembla ser que s'ha retirat però la federació encara no ho ha comunicat. L'amistós d'ahir va ser bastant igualat i el marcador així ho anava reflectint. L'Arenys va pagar errades a mitja pista a la primera part que li van costar tres gols. A mitja part el marcador era de 3 a 3. La segona va començar a bé per el Pony's que amb una bona combinació va fer el quart. Les d'arenys però van reaccionar fins posar-se 6 a 4. Als últims minuts però el Pony's encara faria patir l'Arenys amb un altre gol i alguna ocasió per empatar. Les arenyenques han donat bona sensació a la  pretemporada. En total han jugat sis partits, cinc contra equips de plata i un de primera.