25 de setembre del 2011

Amistosos femenins del cap de setmana:

1R FEMENÍ (9) – RUBÍ “B” (2)

Partit plàcid del primer equip femení contra el Rubí “B”. Després d’enfrontar-se a equips de plata, aquest cap de setmana van jugar contra un rival de 1ra Divisió (una categoria per sota). Les arenyenques van estar molt encertades en les arrencades de cada part. Dos gols als primers tres minuts de la primera part i tres gols als tres primers minuts de la segona van trencar els ànims de les de Rubí.

NAVÀS (0) – 2N FEMENÍ (0)

Partit sense gols a l’enfrontament del 2n equip. El Navàs que milita al grup 3 de 3a Divisió va aconseguir empatar contra el 2n equip recent ascendit a 2a Divisió. Queden partits però per anar treballant i agafant el ritme per a la nova categoria.

CADET-JUVENIL “A” (10) – MONTCADA (1)

Molt bon joc de les arenyenques durant tot el partit que els va permetre anar sumant gols fins a un total de 10. El Montcada és un dels equips que es trobaran aquest any a Divisió d’Honor.

CADET-JUVENIL “B” (5) – RUBÍ (3)

Bona victòria de les arenyenques contra el Rubí que jugarà a l’altre grup de la 1ra Divisió Cadet-juvenil.

BASE (5) – RUBÍ (4)

I el base també va guanyar al Rubí en el tercer enfrontament, Arenys Vs Rubí, del cap de setmana. Les Arenyenques es van acostumant a fer gols i a guanyar. El Rubí també serà un rival que es trobaran en la lliga de Divisió d’Honor Base.