12 de setembre del 2011

Amistosos Masculí: El 1r va perdre. El 2n i el Juvenil guanyen.

3ª NACIONAL (5) - C.F.S. Esparreguera (6). El 1r va disputar a casa el seu 2n partit de la pre-temporada contra un equip de l'altre grup de Tercera Nacional, les 3 baixes del locals van obligar a vestir de curt a l'entrenador per donar aire als seus jugadors. El plantejament defensiu dels arenyencs va crear moltes dificultats a un rival que venia amb molts efectius i podia anar fent rodar la banqueta.
1ª Divisió Catalana (4) - Sant Sadurní B (2). El 2n equip també va jugar contra un equip del altre grup de la seva mateixa categoria. En aquest cas la falta d'efectius va ser cosa dels visitants, tot i així els nostres van donar la talla i el resultat hagués sigut més ampli si s'haguéssin aprofitat millor les ocasions generades.
Olimpyc Floresta (1) - Juvenil 1ª (3). La pre-temporada també comença bé pel juvenil que tot i trobar-se en fase de proves i amb la lògica falta de ritme i compenetració va fer un partit molt seriós contra un equip renovat, però que jugarà aquest any a la Divisió d'Honor Catalana. Només ha començat, però hi ha bones sensacions.