18 de setembre del 2011

Resultats femenins del cap de setmana

1r Femení (4) - Vallirana (6) : Ahir dissabte el primer equip va jugar el 3r partit de pretemporada. 3r contra un plata. L'Arenys aconseguia posar-se per davant 3 a 1 amb un bon joc i aguantant la pressió del Vallirana. Quatre minuts de descontrol, a la segona part però, van capgirar el marcador. Al final victòria del Vallirana.

1r Femení (2) - Castelldefels (1) : Primera victòria de les Arenyenques aquesta pretemporada. Victòria treballada de les arenyenques que han jugat avui amb només dos canvis per assumptes de feina i lesions. Bon esforç físic que s'ha vist recompensat amb el resultat final. El Castelldefels, de plata, a jugat els últims deu minuts de 5 però no ha conseguit marcar tot i tenir alguna ocasió clara.

Castelldefels B (4) - Cadet A (2) :  Bon partit i amb ocasions però la falta d'encert de les arenyencques i el cansament físic a les acaballes es van notar. Als últims cinc minuts el castelldefels en va fer tres.

Cervelló (3) - Cadet B (2): El primer partit de pretemporada per les noies del Cadet-juvenil de primera divisió va ser igualat però al final el Cervelló va ser el que es va endur la victòria.

Les corts (0) - Base (3) : Després de la derrota de la setmana passada bona reacció de les noies del Base que han aconseguit guanyar en el seu segon partit de pretemporada.