18 de setembre del 2011

Resultats masculins del cap de setmana

Olympic Floresta (6) - 1r Masculí (3) : Ahir dissabte el primer equip va jugar el 4rt partit de pretemporada. contra un equip del grup 2 de la seva mateixa categoria: Tercera Divisió Nacional, l'equip de Sant Cugat que l'any passat havia quedat en 2ona posició del seu grup, igual que els nostres al grup 1. Millors sensacions dels nostres, que mica en mica van adaptant-se al sistema de joc que pretén el cos tècnic.

St. Iscle (1) - 2n Masculí (5) : Tercer partit de la pre-temporada del 1ª Catalana i victòria en la presentació del nou equip dels nostres veïns de Sant Iscle de Vallalta, que avui es presentava davant de la seva afició. Partit molt disputat davant d'un equip de recent creació i competirà en l'altra federació catalana. Una primera part molt renyida ha portat un 1 a 2 al marcador tot i el domini dels arenyencs. A la segona part el domini s'ha transformat en més efectivitat. Al final entrega de trofeus i refigeri per la germanor d'ambdós equips.

Lloret (7) - Juvenil (5) : Partit disputat contra un equip que aquesta temporada militarà a una categoria superior als nostres jugadors. Primera part on els nostres van entrar freds i de seguida es van trobar amb un 2 a 0 en contra. La segona part començava 5 a 2 en contra i només començar es situava 6 a 2. Tot i la bona reacció dels nostres a partir d'aquest revés, s'haurà de continuar treballant per assolir una millor concentració.

La Unión B (2) - Cadet (1): Bones sensacions en el primer partit del nostre cadet de recent creació, en una de les sempre dificils pistes de la capital del futbol sala català.

Terra negra (4) - Aleví (2) : Tot i tractar-se també d'una derrota, s'ha de destacar el bon joc mostrat per l'Arenys i la satisfacció del cos tècnic pel treball realitzat. Bona dinàmica doncs, en la posta punt de l'equip per aquesta temporada.