9 d’octubre del 2011

El 1r femení s'estrena a Divisió d'Honor amb victòria!

CASTELLDEFELS "B" (3) - 1R FEMENÍ (6)

Bon inici de lliga aquest matí per les arenyenques. El match però no ha començat gaire bé per les d'Arenys que no trobava el joc. El Castelldefels ha estrenat el marcador. Poc a poc però, l'Arenys ha entrat al partit i capgirat el marcador abans de la mitja part (1-2). A la segona, un gol de falta des de la linia de l'àrea ha igualat el partit. L'Arenys ha seguit lluitant i ha conseguit fer el tercer i al cap de poc el quart. En aquest moment, a falta de 8 minuts, el Castelldefels ha començat a jugar de 5. La Vero ha marcat de porteria a porteria després d'una parada. Als instants finals un altre gol a banda i banda han posat el 3 a 6 definitiu. Gols: Laura (3), Cèlia (2), Vero (1). La setmana que ve a casa contra el Palau.