9 d’octubre del 2011

Resultats masculins del cap de setmana 8 i 9 Octubre

El 1R EQUIP masculí va va aconseguir esgarrapar un empat de la difícil pista de la UEFS Manlleu. El partit s'hagués pogut decantar per qualsevol dels dos costats ja que l'Arenys de Munt s'havia avançat 0 a 2 a la primera part, acabant anant al descans amb un 1 a 2. A la segona part, el Manlleu va aconseguir empatar a 2 i l'Arenys contrarrestava per posar-se 2 a 3. L'empat final dels locals arribava a falta de 9 minuts. Un final amb dues expulsions i on els àrbitres van ser més que protagonistes haguéssin pogut decantar el partit en qualsevol dels dos cantons. El proper dissabte s'espera la visita del Riudellots, just després de la presentació del club.

El 2N EQUIP va descansar per agafar forces per la lliga que comença la setmana vinent a casa contra l'Iris Sol.

El JUVENIL va jugar dissabte a casa un amistós contra la penya Esplugues de l'altre grup de 1a divisió amb el resultat final de 11 a 0. Bon joc mostrat pels locals que de seguida es van posar 4 a 0 al marcador. No sabem si va ser per la presència del nou delegat mediàtic, ja que els nostres van desplegar un gran joc, que esperem que mantinguin durant tot el campionat que comença la setmana vinent a casa contra el Ripollet.

El CADET va empatar a dos a Palafolls, després de capgirar un resultat advers de 2 a 0. Ja tenen 4 a punts i segueixen al capdavant de la classificació.

L'INFANTIL ha guanyat per 2 a 4 en el seu primer partit de lliga a la pista del Català Atlètic de Vilassar de Dalt. La bona defensa i actuació del porter els hi ha permés aprofitar les oportunitats.

L'ALEVÍ va dispustar un amistós a casa contra un bon rival, la Barceloneta. Un partit emocionant que no es va decidir fins als instants finals per un 4 a 2. La setmana vinent comença la lliga, però l'Arenys descansa.