16 d’octubre del 2011

Resultats femenins d'aquest cap de setmana

1r femení (6) - Palau Solità i Plegamans (2)
Bona primera part del conjunt arenyenc que se'n va anar als vestidors a mitja part amb un parcial de 4 gols a 0. La segona part no va ser gaire brillant, i tot i fer dos gols més es varen cometre vàries errades que van permetre a les del Palau estrenar-se de gols a la lliga.

2n femení (0) – FPE Mataró (4)
Les de Mataró, un dels equips aspirants a la lliga, no van tenir les coses fàcils a la pista arenyenca. Les d’arenys van donar guerra i haguessin marxat al descans amb 0 a 0 si no hagués estat per una jugada desafortunada amb gol a pròpia porta. Primera part 0 a 1 i a la segona les mataronines en varen fer tres més. No ha estat un mal inici del tot tenint en compte el rival que tenien amb vàries jugadores que havien jugat a categories superiors.

Cadet A (5) – CET 10 (1)
Fins a mitja segona part el partit s’ha desenvolupat igualat al marcador. A la mitja part l’Arenys només guanyava 2 a 1. Una bonica jugada combinada, l’ha acabat definint des del segon pal l’aina fent el tercer. Llavors el partit s’ha trencat i de seguida han arribat el quart i el cinquè moment en que el CET 10 ha demanat temps mort per frenar el ritme de l’Arenys.

Castellterçol (5) - Cadet B (2)
El cadet B ha perdut en l’estreno de lliga de Primera divisió cadet-juvenil. Les arenyenques podien haver sumat més gols si vàries ocasions que van tenir no s’haguessin estavellat contra el pal.