16 d’octubre del 2011

Resultats 15 d'Octubre (equips masculins)

1r Equip 3 - 3 ACER Riudellots: Després de la multitodinària presentació del futbol sala del nostre club, arribava un rival ben conegut a casa nostra, el Riudellots. El partit va començar força bé pels nostres i van aconseguir posar-se amb un parcial de 2 a 0 ja ben entrada la segona meitat, fet que feia pensar en la possible primera victòria de la temporada. Però el futbol sala té aquestes coses i malaugradament un gol del Riudellots els hi va donar ales per acabar remuntant el partit fins al 2 a 3. L'empat final va arribar als últims compassos, quan jugant amb porter-jugador, l'Enric va fer el gol amb un xut des de la mitja distància.

2n Equip 9 - 1 Iris sol B:  Molt bon inici de lliga del nostre Senior B que aquest any estrena categoria. Un resultat ampli que dona molta confiança i deixa molt bones sensaciones pel joc desplegat pel nostre equip.

Juvenil 4 - 5 Ripollet: Partit vibrant i de bon nivell el que es va poder veure aquest dissabte al migdia, en l'inici de lliga del nostre Juvenil masculí. El rival, un bon equip que l'any passat estava en categoria superior. A la mitja part, el resultat va ser de 1 a 1. A la reanudació el visitant va aconseguir aprofitar errors locals per posar-se 1 a 4. La remuntada fins al 4 a 4 no va ser suficient per l'Arenys, ja que el Ripollet va fer el 5è al darrer instant de partit.

Cadet 2 - 6 St.Joan Vilassar: Derrota contra un dels rivals forts de la categoria. Esperem que es refacin ràpidament per poder continuar en la bona dinàmica que s'havia iniciat aquesta temporada.

Infantil 2 - 3 Canet de Mar: Bon partit dels nostres, que a la mitja part guanyàven 1 a 0. L'equip contrari, majoritàriament de 2n any, segurament lluitarà pels llocs capdavanters de la lliga.

Aleví 3 - 5 Manent Santa Coloma: Darrer partit amistós jugat contra un rival de la capital del futbol sala, el qual milita a un altre grup de la mateixa categoria i també descansava. La setmana vinent comencen la lliga a fora.