23 d’octubre del 2011

Les noies (22-23 d'octubre):

DH Catalana: Altafulla (0) - 1r femení (5)
Tot i que al principi de la primera part va costar una mica quan l'equip va començar a moure ràpid la pilota es varen veure molt bon joc que es va transformar en un 0 a 4 a mitja part. La segona va costar més i segurament es va notar el físic ja que les arenyenques només disponien de dos canvis. Cap al final va arribar un altre gol gràcies a no deixar de buscar-lo. Les arenyenques des descansen la setmana vinent ja que el Vilassar es va retirar.

2a Divisió: Canet (6) - 2n femení (2)
Les arenyenques tornen a perdre en el segon partit de lliga. Inici complicat a causa del dos rivals forts que de moment s'ha trobat.

DH cadet: Penya esplugues (0) - Cad-juv A (4)
Bon partit de les arenyenques que s'han enfrontat al sempre difícil penya esplugues. Les arenyenques s'han trobat amb un arbitratge complicat que les ha carregat de targetes inexplicables.

1a cadet: La Union (7) - Cad-juv B (5)
Mala primera part de les arenyenques que anaven al vestidor amb un parcial de 5 a 0. A la segona part bona reacció però la diferència al marcador era massa difícil de capgirar.

DH base: Penya esplugues (11) - Base (1)
Correctiu per les arenyenques que van tenir moltes dificultats per aturar l'embastida de la penya esplugues, que té unes jugadores molt hàbils i ràpides.