23 d’octubre del 2011

Sort dispar en els partits MASCULINS del cap de setmana 22-23 Octubre

F.S. Garcia (Marfil B) 3 - 2 1r Equip: Partit disputat al vespre del dissabte a la "pista central" de Santa Coloma. El partit va començar amb una bona defensa de l'Arenys i en una pilota robada a mitja pista per en Panxo, inaguraven el marcador. A partir d'aqui, els locals van accelerar la circulació de pilota i van aconseguir entrar a la nostra defensa i capgiraren el partit abans de la mitja part (3-1). A la repressa, la millor defensa dels nostres va permetre escurçar diferències. Als darrers minuts i jugant de 5 van tenir ocasions ocasions per treure algun punt.

Barri Can Calet "B" 3 - 4 2n Equip Primer partit a fora del nostre 1a Divisió masculí que va patir serioses dificultats per acabar guanyant. El primer gol va arribar d'una falta directa xutada per en Marçal, els locals van aconseguir empatar en un contraatac i a menys d'un segon del final de la 1a part en Ferran posava el 1-2. La segona part va ser molt similar, en la que ells empataven i l'Arenys es tornava a posar pel davant. El darrer gol de 3 - 4 va sé obra d'en Miquel a falta d'uns 20 segons, tot i que encara en Toni ens hauria de salvar d'un xut als darrers segons per evitar així l'empat local i d'aquesta manera treure els 3 punts de Sant Fost de Campsentelles.

ACE Riudellots 1 - 2 JuvenilPartit jugat el dissabte al migdia a la sempre difícil pista del Riudellots. A la mitja part el resultat era de 0-0 amb diverses ocasions per ambdues bandes. A la repressa el Riudellots va aconseguir avançar-se en el marcador, però la insistència dels nostres en l'assetjament de la porteria contrària va tenir el seu fruit amb els gols d'en Xavi Moreno i l'Aitor a falta de poc pel final.

 

Palamós 3 - 4 Cadet: Partit molt intens per la lluita per no deixar escapar els llocs capdavanters de la classificació. Un gol al darrer instant, permet treure als Cadets 3 punts molt valuosos que els manté en la línia mantinguda al principi de temporada i afrontar amb optimisme el proper partit a casa contra el Català Atlètic, un dels equips que també ocupa els primers llocs de la lliga. 

Iris Sol  6 - 5  InfantilPartit disputat el matí d'aquest diumenge a Badalona, en el que per fi l'Infantil comptava amb la majoria dels seus efectius, però que s'ha resolt per la mínima a favor de l'Iris. Esperem que la sort de perder els darrers 2 partits per la mínima es capgira la propera setmana a casa contra el Masnou a les 15:45h.

F.P.E. Mataró 5 - 0 AlevíPrimer partit de lliga del nostre aleví i derrota contudent contra un molt bon equip que comptava amb jugadors forts i molt habilidosos. El bon partit del nostre porter Carles, no ha pogut evitar que els de Mataró aconseguissin materialitzar algunes de les ocasions que han tingut. La propera setmana a casa ens visitarà el Palamós a les 10h i esperem poder treure'ns l'espina de la derrota d'aquesta setmana.

Aleví a la pista del F.P.E.Mataró