31 d’octubre del 2011

Masculins 29-30 d'octubre

Sènior "A" masculí: "Arriba la primera victòria en el derbi"
Arenys de Munt (5) - (0) Futsal Mataró
Partit important el que jugava el nostre 1r equip masculí, aquest dissabte a casa. El Mataró que tampoc havia aconseguit la victòria en aquest inici de campionat, no va posar les coses fàcils als nostres. Tot i que el resultat final pugui fer pensar en un partit còmode de l'Arenys de Munt, la realitat és que no es va decidir el partit fins al final i la base de la bona defensa i les bones aturades dels porters, van permetre que al materialitzar les ocasions, el resultat anés augmentant fins al 5 a 0 final.
Penal que va aturar l'Enric.

Sènior "B" masculí: "Primera derrota a la lliga"

Arenys de Munt (2) - (6) Canet-Estel-Vallseca
Dur revés al nostre segon equip, que s'enfrontava a un rival que també portava dos partits guanyats en el que portem de campionat. Els contraatacs visitants i la falta d'encert davant de porteria dels locals, va anar matant poc a poc les aspiracions de victòria a mesura que anaven passant els minuts. A toca tornar-se a aixecar i tornar a agafar el camí de la victòria en la propera jornada.

Juvenil masculí: "Primera victòria a casa"

Arenys de Munt (8) - (1) Futsal Mataró "B"
El juvenil va aconseguir la seva segona victòria seguida en la tercera jornada de lliga, en un derbi contra els mataronins del Futsal que portaven algun reforç del Juvenil A. Tot i que a la primera part es van avançar al marcador els visitants, la capacitat de reacció va ser prou bona com per a arribar amb un 3 a 1 a la mitja part. A la segona part, es va poder disfrutar de gols i finalment d'una còmode victòria dels Arenyencs.

Juvenil
Cadet: "Empat final contra un bon equip"

Arenys de Munt (2) - Club Atlètic Català (2)
Els nostres cadets s'enfrontaven a un dels equips capdavanters de la lliga, cosa que de seguida  van demostrar generant des de la primera meitat un munt d'ocasions a la porteria d'en Christian. La gran actuació del nostre porter els va permetre arribar al final del matx amb el 2 a 1 a favor, però un doblepenal xutat al darrer instant, va donar el merescut empat als visitants.

Aleví: "Victòria èpica"

Arenys de Munt (2) - Palamós (1)
Partit incòmode contra un Palamós que venia de guanyar de golejada en la jornada anterior. El partit es va posar de cara amb un gol d'en Lluc a pasada de l'Ian, però tot seguit es va veure clar que la victòria no seria fàcil. El Palamós amb bones individualitats va aconseguir empatar abans d'arribar al descans. A la segona part el partit estava molt obert i no va ser fins al final que l'Isaac aconseguia el gol de la victòria. Encara hi haurien nervis pel final amb un xut que va tocar als dos pals de la porteria local.
Aleví
L'infantil es va veure obligat a suspendre el partit i els escolars encara no han començat lliga