30 d’octubre del 2011

Femenins 29-30 d'octubre

2n Equip: "Per poc no aconsegueix el primer punt"
Arenys de Munt (1) - Montsant (2)
L'Arenys es va mostrar lleugerament superior al Montsant, però d'ocasions de gol clares no en va tenir gaires. El Monsant es va posar per davant amb dos gols. A les acaballes l'Arenys va escurçar distàncies i tot i tenir l'opció d'empatar amb una jugada de falta als últims segons, no va ser possible.

falta a favor del Montsant que va aturar la portera arenyenca
Cadet-Juvenil A: "Tercer partit, tercera victòria"
Escola Diana Isard (1) - Arenys de Munt (6)
A les d'Arenys els hi va costar arrencar ja que es va mantenir el 0 a 0 fins a punt d'acabar la primera part. Moment en que dues accions individuals van posar el 0 a 2. A la segona part el marcador va seguir sumant gols a favor de les d'Arenys i al final, les del Diana aconseguien fer-ne un. Les Arenyenques continuen amb el lideratge empatades amb el Futsal Mataró.

Cadet-Juvenil B: "Primer punt de la temporada!"
Llefia Badalona (3) - Arenys de Munt (3)
Les Arenyenques han aconseguit aquest matí arrencar un punt de la pista del Llefia. El punt ha arribat a la tercera jornada i ara ja esperem que segueixin la línia ascendent i en vagin sumant més. Les d'Arenys però han de cuidar la defensa ja que són l'equip més golejat.

Base: "Perden contra les terceres"
CN Caldes (5) - Arenys de Munt (1)
Difícil inici de lliga per a les arenyenques que s'han enfronat a dos forts de la lliga. El primer contra l'Esplugues i ahir contra el Caldes. Ahir, tot i avançar-se al marcador i aguantar per davant la primera part, no va ser possible arrencar punts de la pista del Caldes. A la segona van les de Caldes van aconseguir trobar el passadissos cap a la porteria de l'Arenys.