14 de novembre del 2011

Femenins 12-13 de novembre:

1r Equip: "Intens partit i repartiment final de punts"
Arenys de Munt (2) - Escola Pia (2)
Intens partit entre els dos primers classificats de la Divisió d'Honor Catalana i que havien guanyat tots els partits fins ara. L'Arenys de Munt va començar fort disposant d'ocasions clares però la portera de l'Escola Pia va fer unes grans aturades. El joc va ser actiu i els dos equips donaven tot el que tenien. Abans de la mitja part l'Escola Pia s'avançava al marcador. Al començament de la segona les d'Arenys van igualar el partit amb un gol de la Berta. La cosa estava molt igualada i no estava clar cap on es decantaria la balança. L'Escola va tornar a marcar però ràpidament la Laura va fer l'empat. El tram final va ser un repartiment d'ocasions que farien patir ambdós equips. Al final resultat just amb el repartiment de punts.

2n Equip: "No arriben els punts..."
Arenys de Munt (1) - Alzina Associació (3)
El partit va aguantar el 0 a 0 al marcador fins a la mitja part. A la segona part, quan l'Arenys estava jugant millor, un gol de falta que va passar pel mig de la barrera va avançar el marcador per l'Alzina. Al cap de poc un altre gol posava el 0 a 2. La Cris va fer llavors un gol que donava ales a l'Arenys però una altra falta amb jugada de l'Alzina va posar el definitiu 1 a 3.

Cadet A: "Sumant victòries"
Cervelló (0) - Arenys de Munt (2)
El cadet A segueix sumant victòries i consolidant el liderat de la DH cadet juvenil. Ahir contra el Cervelló, un rival de mitja taula. L'Arenys disposava de poques jugadores i a més l'àrbit no en va deixar jugar una per portar un pírcing. Tot i així es va imposar i endur els punts.

Cadet B: "Segona victòria consecutiva!"
Irisol Casagemes (0) - Arenys de Munt (3)
Després del difícil inici de lliga ara han trobat el ritme. Victòria de la setmana passada i aquesta també han tornat a guanyar i amb un bon resultat a la complicada pista de l'Irisol. A pujar posicions a la taula.

Base: "Derrota contundent"
Masnou interdinàmic (11) - Arenys de Munt (2)
La cosa no va anar bé per les noies del base que se'n van endur una carretada de gols cap a casa. Tot i que està costant aquest inici l'important és mantenir la confiança que els bons resultats arribaran!

Escolar: "Perd per la mínima a casa"
Arenys de Munt (0) - Can Massuet (1)
Carai com tiren aquestes arenyenques! Tot i perdre, les d'Arenys estan demostrant que pugen fortes. Les de Can Massuet eren tres anys més grans i les van tenir contra les cordes. Al final però la balança es va decantar per les de fora.