14 de novembre del 2011

Masculins 12-13 de novembre:

Sènior "A" masculí: "3 punts importants"
Arenys de Munt (4) - (3) CFS Premià de Dalt
El nostre Senior A masculí jugava contra un recent ascendit a la categoria, tot i ja ser un vell conegut, els quals es presentaven a la nostra pista amb els mateixos punts que nosaltres. En un partit en el que a la segona part es va tornar "boig" amb diverses targetes i expulsions seguides que van provocar que es jugués una estona un 3 contra 2 de jugadors de pista. Al final tot i patint, són 3 punts importants per escalar posicions i visitar el líder Montcada aquesta setmana, sense tantes necessitats urgents de punts.
3a Divisió Senior A vs CFS Premià de Dalt
Sènior "B" masculí: "El derbi no es decanta fins al final"
Arenys de Munt (5) - (2) Racing Pineda FS
El segon equip va saber patir aquesta setmana, ja que el partit plantejat a darrera pel Pineda va provocar que els nostres es trobéssin amb moltes dificultats per entrar a la seva defensa. Els visitants van saber aprofitar una de les poques errades del local i es marxava al descans amb 0 a 1 al marcador. A la 2a part es va poder remuntar el partit, però van tornar a empatar el Pineda en una jugada de còrner. Al final els visitants van arriscar jugant de 5 i dues pilotes robades per en Ferran i un contraatac d'en Miquel van posar el resultat final al lluminós.

Juvenil masculí: "Remuntada final"
Arenys de Munt (5) - (2) FS Sagarra B
El juvenil va estar a punt de deixar escapar 3 punts al municipal en un partit semblant al del Senior B masculí, en el que tot i que els locals van portar el pes del partit els hi va costar molt entrar en la defensa rival i tot i que van marxar amb 1 a 0 al marcador a la 1a part, a la segona els de Sta.Coloma van capgirar el marcador. No va ser doncs, fins als instants finals que es va aconseguir l'empat i al final 3 dobles penals a favor per faltes rivals, van acabar de capgirar el marcador per seguir sumant 3 punts per estar a la part alta de la classificació.
Doble penal que posava el 3 a 2

Cadet: "Ens capgiren el partit en un instant"
Arenys de Munt (1) - (4) Pineda de Mar FS
El Cadet va fer una bona primera part contra un Pineda que venia avalat per estar a la zona alta de la classificació. Una bona primera part dels nostres els deixava per davant al marcador. No va ser fins ben entrada a la 2a part quan en un moment de desconcert els visitant van aconseguir els 4 gols de forma consecutiva.
Cadet contra el Racing Pineda
Infantil: "Tornen a estar a prop de la victòria"
Arenys de Munt (2) - (4) ACE Riudellots
Els infantils tot i que van començar molt bé, no estan tinguent sort en els partits, ja que les derrotes com la d'aquesta setmana estan siguent per un màxim de 2 gols de diferència. Esperem que segueixin treballant perquè quan les coses es fan bé els resultats acaben arribant i podria ser aquesta setmana a casa de l'Atlètic Premià, però no cal obsessionar-se que els resultats positius arribarant.

Aleví: Partit suspés que es jugarà aquesta setmana a casa el diumenge a les 11h contra el Racing Pineda.

Escolar: "Millor 3a i 4a part dels nostres"
Arenys de Munt (3) - (6) ACE Riudellots
El Benjamí escolar de l'Arenys de Munt rebia la visita del Riudellots aquest dissabte. Llàtima que el partit comencés malament pels nostres com la setmana anterior, ja que van tornar a anar de menys a més per acabar guanyant els parcials de la 3a part i la 4a part a on no hi va haver gols. A seguir progressant.