20 de novembre del 2011

Femenins 19-20 de novembre:

1r Equip: "Les d'Arenys no se'n surten a la Bombonera del Sanfeliu"
Sanfeliu (3) - Arenys de Munt (1)
Primera derrota pel primer equip femení. El Sanfeliu va plantar un mur i les d'Arenys van tenir la pilota però els hi va faltar frescura a partir de tres quarts de pista. El partit va començar malament per l'Arenys amb una pèrdua de pilota a mitja pista que va aprofitar el Sanfeliu per fer gol de contra. Just abans de mitja part aconseguia empatar amb gol de la Cèlia. La segona part també va començar de seguida amb gol del Sanfeliu amb una jugada de pivot. El Sanfeliu seguia tancat a darrera i l'Arenys es va posar de 5. Tot i tenir-ne vàries de clares no va saber definir. En una contra de 5 va arribar el tercer del Sanfeliu que tancaria el marcador. Abans d'acabar, un penal a favor de l'Arenys també l'aturaria la portera.

2n Equip:  "Inesperada golejada"
Piera (9) - Arenys de Munt (1)
Aquest matí el segon equip ha rebut una inesperada golejada ja que el rival estava empatat de punts amb l'Arenys i tot feia preveure un partit igualat i fins i tot que l'Arenys pogués sumar la primera victòria. Però no ha estat així. Les del Piera han aconseguit els tres punts.

Cadet A: "Consolida el lideratge"
Arenys de Munt (5) - Futsal Mataró (2)
Les arenyenques han aconseguit una treballada victòria aquest matí contra les de Mataró que estaven segones. Amb aquesta victòria l'Arenys aconsegueix allunyar-se a la classificació amb 6 punts d'avantatge.


Cadet B i Base han descansat.

Escolar: "Segona derrota"
Ramón Turró i Darder (5) - Arenys de Munt (0)
Les d'Arenys no varen poder ahir contra les noies del Ramón. Tot i provar-ho les d'arenys no van aconseguir fer cap gol mentre que el Ramón si que n'anava sumant.