20 de novembre del 2011

Masculins 19-20 de Novembre

Sènior "A" masculí: "Derrota a la pista del líder"
Montcada (7) - (2) Arenys de Munt
Desplaçament complicat el que tenia aquest cap de setmana al nostre 1r equip masculí al pavelló Miquel Poblet de Montcada, amb un dels ferms candidats a guanyar la lliga. A la primera part els nostres ja no van tenir masses opcions ja que van anar amb un 4 a 0 al descans. Tot i plantar més cara a la segona part, no van poder entrar al partit. Ara toca centrar-se en el proper rival que visitarà el nostre municipal: el Pineda de Mar, esperem viure un gran ambient el proper dissabte al nou pavelló en un derbi que promet.

Sènior "B" masculí: "3 punts més per seguir a dalt"
CFS Premià de Dalt "B" (1) - (5) Arenys de Munt
El segon equip masculí va saber superar un partit incòmode a la pista d'un rival que no havia aconseguit guanyar la temporada anterior. Tot i el resultat final, a la mitja part s'arribava amb un 1 a 2 al marcador i sense tenir masses ocasions per cap dels dos equips. Al final de la segona part va ser quan es va trencar el partit en favor dels arenyencs.

Juvenil masculí: "5ena victòria consecutiva"
CFS Premià de Dalt (3) - (5) Arenys de Munt
Una altra victòria del Juvenil, aquest cop a la pista d'un Premià que va afrontar el partit dominant la pilota i veient com als nostres els hi costava molt tenir la pilota als peus ja que els hi relliscava molt la pista. El primer gol va venir per part dels locals i durant la primera part l'Arenys va anar a remolc fins aconseguir el 2 a 2 poc abans del descans. A la segona part l'Arenys es va aconseguir avançar per 1r cop i tot i que el Premià va emptar, l'Arenys va aconseguir els dos darrers gols del matx.

Cadet: Jornada de descans.

Infantil: "Doble victòria!!"
Atlètic Premià (4) - (8)  Arenys de Munt
Als infantils ja els hi tocava guanyar, ja que els resultats ajustats que anaven tinguent feien presagiar que algun dia la sort els hi havia d'afavorir. El dissabte a la tarda a Premià de Mar es van poder treure l'espina en un partit amb molts gols.

Arenys de Munt (3) - (1) Masnou Interdinamic
Els infantils també han jugat aquest diumenge per tal de recuperar un partit que tenien pendent de jugar perquè s'havia suspés. Seguint amb la ratxa del dia anterior, tot i que s'ha vist un partit molt menys intens i així ho reflexa el marcador. Esperem que continuin sumant victòries.

Aleví: "Gran victòria contra el líder"
Arenys de Munt (5) - (4) Racing Pineda FS
Els alevins rebien aquest diumenge la visita del líder de la seva categoria, que fins al dia d'avui comptava amb uns registres molt bons. El partit ha començat molt bé i s'han posat 2 a 0 al marcador, però el rival comptava amb grans individualitats que han capgirat el marcador fins al 2 a 4. Poc abans del descans l'Arenys aconseguia escurçar distàncies. A la repressa, el Pineda ha aconseguit dominar el partit i la nostra porteria ha estat assetjada pel rival, però gràcies al porter Carles i a la gran defensa no han pogut marcar. Tot i així, ha arribat el gol d'en Lluc amb una gran jugada de l'equip que posava el 4 a 4 i l'emoció fins al final, que quan semblava que el Pineda acabaria marcant en una contra ha tornat a sentenciar en Lluc amb el 5 a 4 a poc pel final.

Escolar: "Derrota a falta de 10 segons"
FS Sant Cebrià (4) - (3) Arenys de Munt
El Benjamí escolar va estar molt a prop de la victòria en la seva vista al Sant Cebrià de Vallalta. Un partit molt igualat que a 10 segons abans del final estava empatat a 3 i el Sant Cebrià va aconseguir capgirar. Veient que la evolució dels resultats és favorable, esperem que aviat arribarà la victòria dels més petits.