28 de novembre del 2011

Femenins 26-27 de novembre:

1r Equip: "Torna a guanyar després de dues punxades"
Arenys de Munt (7) - Cervera (1)
Els dos equips amb baixes han disputat un partit que a mitja setmana no estava segur que es jugués. Els gols han anat arribant i l'Arenys no ha patit. Cap al final s'ha escalfat una mica el matx gràcies a l’àrbitre que ha estat poc encertat en ambdós costats. Gols: Queralt (4), Núria (2) i Cèlia (1).


2n Equip: “Àrbitre, posa ordre sisplau!"
Arenys de Munt (0) – Manlleu Unió Esportiva (2)
Espectacle lamentable el que va oferir una de les noies del Manlleu. Els dos equips van fer un bon partit de molta lluita i igualat. Llàstima que una de les jugadores del Manlleu es reia de les jugadores arenyenques i va estar mig minut celebrant el segon gol provocant a les jugadores i a l’afició. Va traspassar la línia de l’esportivitat i l’àrbitre ho va permetre. I per mala sort, l’Esther es va lesionar i la tindrem unes setmanes de baixa. Però per sort els serveis d'emergència estaven a punt i la van portar a l'Hospital.


Cadet A: “Seguint la ratxa”
Montcada (1) – Arenys de Munt (7)
Les arenyenques segueixen la ratxa de victòries i ja en porten 7 de 7. A més aquesta setmana l’Esplugues i el Mataró han punxat i ja tenen les segones a 8 punts de distància.

Cadet B: “De baix a dalt en tres setmanes!”
Jesús Maria (3) – Arenys de Munt (5)
Tercera victòria consecutiva i bona ratxa que ha permès a les arenyenques passar d’estar a la zona baixa a la zona capdavantera. Que continuï aquest ritme!

Base: “Primera victòria!”
Castellgalí (0) – Arenys de Munt (8)
Gran victòria la aconseguida aquest matí a Castellgalí. Després de les primeres jornades que no havien sumat cap punt ha arribat, per fi, un premi al treball que estaven fent les arenyenques. Ara surten de la cua i a escalar posicions!

Escolar: “Tornen a sumar!”
Arenys de Munt (2) - Ràpid Santa Coloma (2)
L'escolar ho està fent molt bé. Cada setmana s'enfronten a noies més grans i ells com si res. Ahir van aconseguir un empat contra el Ràpid. Vinga a sumar punts!