28 de novembre del 2011

Masculins 26-27 de novembre:

Sènior "A" masculí: "Tornen a escapar-se 3 punts del municipal"
Arenys de Munt (4) - (7) FS Pineda de Mar
Un dels partits més esperats de la temporada per l’alt greu de coneixement dels dos equips i pel duel a les banquetes, es va decidir a favor del nostre veïns de Pineda. Tot i l’avantatge aconseguit de 2 a 1 a la primera part, l’empat va ser un cop dur pels nostres que tot seguit van saber aprofitar els visitants. A la segona part, els nervis es van apoderar del d’Arenys, però tot i així es van aconseguir posar 4 a 5 al lluminós. Al final el Pineda va saber sentenciar.

Sènior "B" masculí: "Derrota contra un rival de la part alta"
Arenys de Munt (1) - (3) Casp A.E. “B”
Segona derrota a casa del segon equip masculí, que no està tinguent la mateixa sort al municipal que a domicili. Tot i tenir opcions fins al final i xutar tres dobles-penals, no va ser suficient per aconseguir batre un equip que tenia un bon plantajament defensiu, difícil de batre.

Juvenil masculí: "Victòria per encapçalar la classificació per golaverage"
Arenys de Munt (9) - (1) U.E. Mollet
El juvenil rebia la visita d’un dels rivals que havia aconseguit bons resultats contra equips capdavanters de la classificació, cosa que probablement els va fer sortir més concentrats i encarrilar ràpidament la victòria. A la mitja part el resultat era de 6 a 0. A la repressa, dos gols seguits dels nostres van encarrilar definitivament el matx. El tram final va ser un cúmul de desproposits ja que el partit estava sentenciat. Ara mateix estan al capdavant de la classificació per golaverage, ja que hi ha 4 o 5 equips amb 18 punts igual que els nostres.

Cadet: "Remuntada final per retrobar-se amb la victòria"
Arenys de Munt (6) - (5) FS Blanesport 83
Va anar bé el descans als cadets, que van poder retrobar-se amb la victòria després d’uns partits on no havien estat encertats. Tot i així, certament el Blanes va saber plantar cara i va remuntar el partit i va estar a punt d’endur-se la victòria que l’Arenys va saber esmenar poc abans del xiulet final del partit.

Infantil: "La primera part ens passa factura"

Arenys de Munt (2) - (7) St. Joan de Vilassar
Els infantils sortien animats per les dues victòries de la setmana anterior, però el sant Joan de Vilassar els hi va recordar de seguida que les victòries s’han de treballar cada setmana. A la mitja part anaven perdent 1 a 6. A la segona part, tot i arriscar jugant de 5, van fer un parcial de 1 a 1 que no podia esmenar el poc encert de la primera part.

Aleví: "Segona victòria consecutiva"
Arenys de Munt (6) - (2) Atlètic Premià
Els alevins aconsegueixen la segona victòria consecutiva, encoratjats pel bon partit de la setmana anterior. Sembla que han agafat la bona dinàmica per poder sumar més assiduament.

Escolar: "Van plantar cara a un rival de més edat"
Arenys de Munt (3) - (7) Vilalba
El Benjamí escolar es va trobar a davant un equip físicament més fort i d’edat superior, tot i així van plantar cara i van ser capaços de marcar 3 gols. Aquesta setmana jugarant el derbi atrassat a camp del Sinera i també rebrant el diumenge a casa el mateix equip d’Arenys de Mar.

Escoleta: "Ple al municipal, pel vibrant partit jugat pels més menuts"
Arenys de Munt (4) - (4) Atlètic Català
Gran festa la que es va viure aquest diumenge al pavelló municipal d’Arenys de Munt. Les nostres promeses de 5 i 6 anys van donar mostres de que tenim uns bons anys de futbol sala per davant. Aquest divendres, jugaran el seu segon partit contra l’escoleta del col·legi st.Martí.