6 de novembre del 2011

Femenins 5-6 de Novembre:

1r Equip: "Guanya pels pèls a la dificultosa pista del Bellsport"
Hospitalet Bellsport (2) - Arenys de Munt (3)
L'Arenys va patir igual que l'any passat per guanyar en aquesta pista. El partit no va començar bé per les renyenques que van encaixar un gol en la primera ocasió del Bellsport. Bona reacció però i de seguida en varen fer dos. Al minut 5, el marcador era de 1 a 2 i a partir d'aquí el partit es va adormir fins a mitja part. A la segona els dos equips van donar més de si. El Bellsport de seguida va fer el segon i empatava el partit. De falta va arribar el tercer de l'Arenys i seguidament es varen disposar de fins a 6 ocasions clares per posar distància al marcador però no van entrar. Els últims minuts va tocar patir. El Bellsport va tenir l'ocasió d'empatar jugant de 5 amb un xut a boca de canó però la Vero va posar unes mans per salvar l'equip. Gols: Berta, Montse i Núria.

2n Equip: "Derrota contundent "
Marfil Santa Coloma (9) - Arenys de Munt (0)
Aquesta tarda el segon equip ha sofert una contundent derrota a Santa Coloma. I és que això de jugar un diumenge a la tarda no va bé. El fet és que el Marfil són un gran equip aspirant al títol de lliga i les arenyenques han tingut moltes dificultats per aturar l'ofensiva del Marfil.

Cadet A: "Important victòria de les arenyenques"
Arenys de Munt (3) - Martorelles (1)
Les arenyenques han guanyat avui contra un dels rivals forts de la lliga. Les d'Arenys s'han posat per davant del marcador amb gol de la Queralt però el Martorelles al cap de poc ha empatat. D'una brillant jugada combinativa ha arribat el segon finaltitzat al segon pal per l'Aina. El tercer la fet la Berta d'un fort xut exterior. Amb el 3 a 1 s'ha arribat a mitja part i a la segona no s'ha mogut més.


Cadet B: "Primera victòria!"
Arenys de Munt (2) - Palau Solità i Plegamans (0)
A la quarta jornada les arenyenques van aconseguir la primera victòria de la lliga ahir a casa contra les del Palau. Amb aquests tres punts l'Arenys surt de la zona baixa i ja es situa a mitja taula. La setmana que ve contra l'Irisol que està empatats de punts.
 Base: "Per poc no aconsegueix el primer punt"
Arenys de Munt (1) - Llinars (2)
Està costant aquest inici de lliga però cada vegada estan més aprop els bons resultats. Després de perdre de deu gols el primer partit, de quatre el segon i d'un ahir la truita està a punt de canviar i segur que els bons resultats arribaran per les arenyenques del base.

Escolar: "Rierada de gols en el derbi inicial de lliga escolar femenina"
Arenys de Mar (3) - Arenys de Munt (8)
Les arenyenques de Munt no podrien haver començat millor la lliga. Varen golejar en el derbi contra l'Arenys de Mar, un equip de nova creació. Les de Munt varen notar a favor l'any de rodatge que ja porten. Aquest any gràcies al creixement de l'esport femení jugaran una lliga amb equips femenins. A diferència de l'any passat que jugaven contra nois. Les de Munt ahir van coneixer la victòria per primera vegada i estaven tan contentes que ho van anar a celebrar i és que no n'hi ha per menys. Felicitats.

Les golejadores del partit.