7 de novembre del 2011

Resultats masculins 5-6 de Novembre

Sènior "A" masculí: "Derrota sense paliatius"
FS Ripollet (8) - (0) Arenys de Munt
El nostre primer equip masculí no va poder continuar amb la dinàmica de victòries iniciada la jornada interior. Una pista complicada com és la del Ripollet, que venia de dues derrotes consecutives i es volia reafirmar davant la seva afició ho va impedir. L’equip local va saber trencar la defensa de l’Arenys i els nostres no van saber reaccionar. Ara cal oblidar-ho lo més aviat possible ja que aquesta setmana ens visità el Premià de Dalt, en un partit important per fer oblidar el mar sabor de boca aquesta setmana.

Sènior "B" masculí: "Victòria treballada per continuar estant a dalt"
Montcada  (4) - (8) Arenys de Munt
El segon equip visitava una pista coneguda de l’any anterior. Un equip que també s’ha vist reforçat aquest aany i que portava tres victòries de tres en el que va de lliga. La primera part tot i tenir una fase d’encert visitant va estar dominada per l’equip local tot i que a la mitja part el marcador era de 2 a 3. A la segona part el partit es va igualar en les possesions i els nostres van saber aprofitar les ocasions per acabar amb una còmode victòria que no es va decidir fins al final.

Juvenil masculí: "Segueixen sumant"
Vilassar de Mar (3) - (7) Arenys de Munt
El juvenil va aconseguir la seva segona victòria a fora i ja és la tercera en 4 jornades. L’inici de partit va ser millor que en els darrers partits i van aconseguir posar-se per davant en el marcador. Tot i així, el partit no va ser senzill i a la mitja part s’arribava amb un 2 a 4 aconseguit poc abans del xiulet pels visitants. A la segona part, també va caracteritzar-se per un bon inici del nostre juvenil i la diferència es va ampliar fins al resultat final.

Cadet: "Derrota contundent"
Racing Pineda (7) - (0) Arenys de Munt
Tal i com li va passar al 1r equip el dissabte, el nostre Cadet va veure’s sorprés per un bon Racing Pineda que no va donar opcions als nostres. Esperem que aquest resultat no els afecti en la dinàmica que havien portat fins ara, sobretot contra equips del capdavant de la classificació i aquesta setmana contra el Pineda de Mar FS demostrin que ha estat un mal dia.

Infantil: "Una altra derrota per la mínima"
Palamós (3) - (2) Arenys de Munt
Els infantils tornen a perdre per un gol i ja va tres jornades seguides que per poc no aconsegueixen sumar. Esperem que aquesta setmana contra el Riudellots siguin capaços d’assolir l’objectiu de seguir sumant com al principi.

Aleví: "Derrota en una pista complicada"
Òrrius (7) - (4) Arenys de Munt
Partit disputat en una pista poc practicable per la pluja del dia anterior. Tot i així, els nostres van ser capaços de trenar una bona primera part en la que marxaven amb 2 a 3 al marcador. En la segona part, el bon contratac local i els errors defensius dels nostres van permetre capgirar el marcador per un dels equips que segur que estarà a dalt a final de lliga.

Escolar: "Derrota que va anar de menys a més"
Arenys de Munt (1) - (6) CUFS Lloret
Primer partit del nostre benjamí escolar masculí que va començar malament i va permetre arribar a la mitja part amb un 0 a 5 en contra, però que a la segona part van lliutar-lo i van aconseguir un marcador parcial de 1 a 1. El proper dissabte a casa contra el Riudellots.