4 de desembre del 2011

Femenins 3-4 de desembre:

1r Equip: “Victòria treballada”
Frederic Mistral (1) - Arenys de Munt (4)
L’Arenys va aconseguir, amb un gran partit, tres valuosos punts a la complicada pista del Frederic Mistral. Un rival sòlid en defensa. Totes les jugadores varen fer un partit molt complert amb gairebé cap error. El Mistral es va avançar primer al marcador. Les arenyenques però, van capgirar-lo abans de la mitja part per mitjà de la Berta i la Núria (1 a 2). La segona part va ser més oberta que la primera. Es va gaudir de bons detalls individuals i jugades col•lectives que tornarien a trobar el fons de la xarxa en dues ocasions més (finalitzades per la Cèlia i la Núria un altre cop). -També podeu veure el comentari del Mistral a doblepenalti clicant aquí-

2n Equip: “Comença guanyant però acaba perdent”
CN Caldes (3) - Arenys de Munt (1)
El partit ha començat molt disputat. La igualtat s’ha mantingut 20 minuts, moment en que l’Arenys ha marcat (Magalí). Amb el 0 a 1 ha arribat el descans. A la segona les arenyenques no han pogut aguantar el marcador a favor i les del Cales han remuntat el partit.

Cadet A: “Mambo de victòries”
Arenys de Munt (6) – Castellar (0)
Una, dues, tres, quatre, cinc, sis, set, vuit, maaaambó! Segueix la ratxa de victòries del Cadet A i ja en van vuit de vuit. L’Arenys ha començat embalat i amb dos minuts n’ha fet dos. Temps mort ben demanat del Castellar que ha frenat l’embranzida i fins a mitja part ja no se n’ha marcat cap més. A la segona però han tornat a veure porteria n’han fet quatre més. Avui ha destacat la Dúnia que ha fet un Hat trick. Però no s’ha pogut endur la pilota perquè l’economia del club no s’ho pot permitir... no?

Base: “Bona remuntada!”
Arenys de Munt (3) – Rubí (1)
La primera part ha estat una mica espessa per a les arenyenques que no acabava les jugades i el Rubí disposava de bones ocasions a la contra. La portera arenyenca però ha fet unes bones intervencions. El Rubí ha aconseguit posar-se per davant amb un gol de falta. S’ha arribat a la mitja part amb el 0 a 1. A la segona part l’Arenys ha seguit insistint i gràcies a la insistència ha aconseguit empatar. El gol ha donat ales a les jugadores d’Arenys, que a partir d’aquí ha rodat millor la pilota i sense deixar de buscar a trobat la porteria en dues ocasions més. Tres punts per escalar posicions a la taula.