8 de gener del 2012

Femenins 7-8 de gener:

1r Equip: "L'Arenys guanya el derbi maresmenc"
Teià (0) - Arenys de Munt (4)
S'havia de veure com respondrien les arenyenques després de la parada de festes. I la resposta ha estat positiva ja que davant d'un Teià que és l'equip menys golejat ha aconseguit un bon resultat. Els dos equips han lluitat amb energia durant tot el partit. A la mitja part el marcador era de 0 a 3. L'Arenys ha tingut més problemes a l'inici de la segona part però s'ha pogut tornar a imposar i aconseguir un altre gol i donar tranquil•litat. Gols: Queralt, Berta, Núria i Cèlia. La setmana que ve s'ajorna el partit contra el Can Clos ja que la Berta Ramos i la Cèlia Catà van al Campionat d'Espanya de seleccions. Les hi desitgem molta sort!

2n Equip: "No comença bé l'any"
Can Colapi de Terrassa (3) - Arenys de Munt (1)
El partit funcionava bé. A la mitja part el marcador era d'un a un. A la segona part però les de Terrassa han aconseguit batre la porteria arenyenca en dues ocasions. Tot i encara no conèixer la victòria no decaiguem noies! Encara falta molt i l'objectiu d'aguantar la categoria es pot assolir!!! Quan arribi la primera en vindran moltes de seguides!

Cadet A: "En la línia"
Arenys de Munt (5) - Corbera (1)
El Cadet de Divisió d’Honor segueix invicte. 10 victòries de 10 partits. A les arenyenques els va costar arrencar ja que el Corbera va sortir ben posat. Mica en mica però l’Arenys va anar trobant el camí i es va acabar imposant.

Cadet B: “Victòria i segones ja a la classificació!”
Arenys de Munt (4) – Enlleura’t Mataró (0)
El Cadet de Primera també està en la línia dels últims partits i tot i fer un mes que no jugava per ajornament no ha oblidat el bon joc que havia trobat i va aconseguir guanyar i mantenir la porteria a zero.

Base: “Tercera victòria!”
Arenys de Munt (6) – Fundació Privada CE Arrels (1)
I bona arrencada d’any també per les noies del Base que es van imposar clarament contra l’Arrels. Amb aquesta victòria poc a poc es van consolidant a la zona mitja de la taula. El resultat va ser de 7 gols però els àrbitres van apuntar-ne només 6 (és el problema de les actes electròniques).