9 de gener del 2012

Masculins 7-8 de Gener

Sènior "A" masculí: "Comencen l’any sumant"
Vall de Tenes (6) - (6) Arenys de Munt
El senior masculí començava l’any amb un desplaçament complicat a Lliçà contra un sempre complicat Vall de Tenes. L’intercanvi de gols va ser continuat en un partit disputat fins al final que l’Arenys va aconseguir empatar. Esperem que el resultat els dongui forces per afrontar l’any 2012 amb energia i confiança, ja que qualitat la tenen, i així aconseguir les victòries necessàries per estar a la zona tranquil·la de la classificació. Aquesta setmana reben a casa la vista del Montsant un equip de la mitja taula en que seria important treure els 3 punts.

Sènior "B" masculí: "Una setmana més de descans"
Montseny (-) - (-) Arenys de Munt 
Per falta de pista del contrari en aquestes dates, el partit es jugarà en la jornada del 21/01/12.

Juvenil masculí: "Important victòria a domicili per començar l’any"
Ràpid de Santa Coloma (0) - (1) Arenys de Munt
El Juvenil es presentava a la pista del Ràpid contra un rival amb qui estava empatat a punts feia 2 jornades i pel qui es podia veure avançat si sortia d’allà amb una derrota. Més enllà d’això i amb un plantejament basat en una bona defensa i aprofitant les accions que donguéssin el contraatac el gol va arribar a mitjans de la segona meitat. Llavors les presses i els nervis dels locals, que havien dominat la pilota tot el partit però sense trobar porteria, van fer bo l’únic gol de l’Arenys.
.
Cadet: "Partit incòmode fins al final" 
Riudellots  (1) - (3)  Arenys de Munt
El Cadet visitava aquesta setmana un dels rivals de la part baixa de la taula, però no per això més fàcil ja que la pista del Riudellots sempre ha estat difícil per qualsevol equip i categoria. Així ho demostra el resultat final i el fet que no estigues clara la victòria fins als instants finals. Celebrem doncs, que comencin en bon peu aquest any.

Infantil: "Un líder molt sòlid" 
Inter Esportiu Malgrat (12) - (0)  Arenys de Munt
Els infantils començaven l’any amb la visita a la pista del Malgrat un rival que no coneix la derrota i que porta un registres envejables tan de gols a favor com en contra. El resultat no és indicatiu de res més que estaven jugant contra un rival molt fort. Esperem que no desanimin ja que la majoria de partits els han pogut disputar i segur que aquest any portarà noves victòries.

Aleví: "Ajornem fins passat festes" 
Masnou Interdinàmic (-) - (-)  Arenys de Munt
Els alevins han hagut d’ajornar el partit per falta d’efectius i es jugarà el diumenge dia 15.