5 de febrer del 2012

Femenins On Fire!

1r Equip: "Victòria còmoda"
Arenys de Munt (9) - Castelldefels (1)
Les arenyenques van tenir un partit fàcil contra un joveníssim Castelldefels. Tot i no fer un joc espectacular com l'anterior partit contra el Can Clos els gols van anar sumant-se al marcador sense parar.
Gols: Cèlia (3), Sandra (2), Núria (1), Montse (1), Carlota (1) i la Lydia que debutava també (1).

2n Equip: "Torna a sumar, i contra les segones!"
Arenys de Munt (2) - Sant Vicenç de Castellet (2)
El segon equip va agafant confiança i ja planta cara als equips de dalt. Aquesta setmana treu un punt contra les segones classificades!

Cadet A: "Victòria al límit contra les terceres"
Arenys de Munt (2) - Penya Esplugues (1)
Les noies del Cadet han sufrit per guanyar avui contra la sempre potent Penya Esplugues amb les seves jugadores rapidíssimes. La portera de la Penya ha fet un gran partit amb molt bones intervencions que anaven salvant l'equip. El gol de la victòria ha arribat a l'últim minut en una jugada de banda que a rematat la Sandra.

Cadet B: "On Fire. Victòria contra les líders"
Arenys de Munt (6) - La Unión (3)
L'Arenys (segones) guanya el duel contra el líder i ja es posa només a un punt d'aquestes! Important victòria doncs a casa que manté la flama encesa per estar a dalt de tot i aspirar a guanyar la lliga!

Base: "Derrota però gran partit contra la Penya Esplugues"
Arenys de Munt (2) - Penya Esplugues (5)
Els números parlen: De perdre 11 a 1 a la primera volta al 2 a 5 a la segona. L'Arenys perd però demostra que va a més. La Penya Esplugues es va sorprendre de les dificultats que els hi va posar l'Arenys que a la primera volta havia guanyat amb comoditat.

Escolar: "Torna a guanyar! i a més en el derbi"
Arenys de Munt (4) - Arenys de Mar (1)
Les joves arenyenques tornen a demostrar la seva qualitat i guanyen el derbi dels Arenys. D'Arenys només n'hi ha un, i és Arenys de Munt!