5 de febrer del 2012

Resultats masc 4-5 de Febrer (fi de 1a volta)

Sènior "A" masculí: "Canvi i gran resultat!"
Arenys de Munt (5) - (0) CN Caldes
Ja feia mesos que no es veia un partit tan disputat des d’un inici pel nostre 1r equip masculí. Els primers instants de partit van estar marcats per un joc molt directe per ambdós equips que permetia veure un joc vistós al municipal. El 1r gol va ser obra d’en Miquel després d’empalar una pilota que va deixar botar dins l’àrea la defensa del Caldes. A la segona part, el 1 a 0 va marcar al lluminós fins que a falta de 7-8 minuts marcava en Jusep el 2 a 0 que semblava que havia d’arribar. Al final, l’expulsió del porter rival i la bona defensa de 5 van permetre sentenciar. Si mantenen aquesta línia, de ben segur que sumarem més a la 2ª volta que comencen la setmana vinent a la pista d’un rival directe a la classificació, el Lloret.

Sènior "B" masculí: “3 punts més per tancar la 1a volta"
                        Arenys de Munt (4) - (2) Futsal Rosario Central
El Futsal Rosario Central no va posar les coses fàcils al nostre 2n equip des d’un bon inici. Amb un bon joc van aconseguir arribar bé a la porteria local i van avançar-se al marcador. L’empat, obra de l’Ivan, va arribar poc abans de la mitja part. A la segona part, l’Arenys de Munt va aconseguir avançar-se al marcador, però el Rosario no es va rendir i va empatar a 2. Al final, els gols de primer en Karim i després en Marçal van sentenciar un matx important per conservar el 2n lloc i distanciar-se d’alguna manera o altra dels seus perseguidors, ja que tenen enfrontaments directes entre ells aquest cap de setmana.

Juvenil masculí: "Victòria important per refer-se de la setmana anterior i encarar Ripollet"
Arenys de Munt (5) - (3) Futsal Polaris S.M.
El juvenil, tot i començar dominant el partit des d’un bon inici li va costar molt materialitzar les seves ocasions contra un Polaris ben tancat a darrera i en una jugada de contraatac es posava per davant. La reacció dels locals va ser ràpida i llavors van començar a entrar els gols fins al 3 a 1 de la mitja part. La segona part, va iniciar-se amb la dinàmica que havia caracteritzat el final de la 1ª i es van distanciar fins al 5  a 1. Als instants finals de partit, el Polaris va escurçar distàncies en un contraactac per 1 còrner mal sacat i el darrer va ser resultat de la passivitat final de la defensa local. Molt bon resultat, per afrontar el desplaçament de la propera setmana a Ripollet, rival directe pel capdavant de la classificació.

Cadet: "Empat contra un líder, que perd els seus primers punts"
Arenys de Munt (3) - (3) Dosrius
El Cadet jugava el seu primer partit mermat per les baixes per sanció i rebia un líder, el Dosrius, que havia saldat tots els seus partits en victòria. Més enllà de donar el partit per perdut, van donar la cara des del primer moment i es van avançar de seguida amb un 2 a 0 i una defensa que incomodava al visitant. Tot i així, la insitència del Dosrius, va donar fruit amb 2 gols per marxar amb empat a la segona meitat. La segona part també va ser molt disputada i a falta de 10 minuts pel final es tornava a avançar l’Arenys de Munt, però el Dosrius va poder empatar poc abans del final. De ben segur que si segueixen així, guanyarant més punts a la 2ª volta.

Infantil: "Victòria i ja juguen les noves incorporacions"
Arenys de Munt (7) - (2) Palafolls
Els infantils rebien la visita aquest diumenge de l’últim classificat de la categoria, en el dia del debut de 3 joves cracks fitxats per completar la plantilla. Les coses no s’han posat fàcils ja que el Palafolls s’ha aconseguit avançar per dues vegades, però al final han anat entrant els gols i l’Arenys de Munt s’ha emportat una victòria que feia dies que anhelava.

Aleví: "La falta de punteria, no permet sorprendre al líder"
Arenys de Munt (1) - (5) Palafolls
L’aleví masculí rebia aquest dissabte la visita del líder de la seva categoria. Un rival molt ben treballat en equip i que va remanar la pilota amb força criteri. Tot i així, els nostres van donar la cara en tot moment i el resultat no hagués estat tan ampli si als metres finals haguéssin estat més encertats.

Benjamí Escolar: Jornada de descans. Jugaran un triangular contra el Canet i el St.Martí el divendres 10.

Escoleta masculina: No han jugat, però aquest proper diumenge dia 12 a les 10:30 juguen a casa.