11 de març del 2012

Femenins 10-11 de març. Dedicat a en Toni du Janeiru!

1r Femení: "Passin i vegin!"
Arenys de Munt (10) - Hostipalet Bellsport (1)
Una festa futbolística la que s'ha viscut avui al Circ Stadium Arenyenc. Gran actuació de les magnífiques, inigualables, impressionants, màgiques noies de l'Arenys de Munt. Toque toque, tiqui taca i gols de traca i mocador. El Bellsport no és un mal equip, el que ha passat és que avui l'Arenys ha combinat de forma excel·lent. Victòria dedicada a en Toni Jané (ara Toni du Janeiru) que acaba de marxar a Brasil i ens ha estat entrenant a les porteres fins ara. Gols: Cèlia (3), Karlota (3), Didi (2), Montse (1) i Núria (1).

2n Femení: "Complicadíssim contra les segones"
Arenys de Munt (0) - Marfil Santa Coloma (4)
L'Arenys ho va intentar contra les segones però no va poder. El Marfil és un equip treballat. Les noies del Marfil varen trenar bones jugades i bons xuts que poca cosa es podia fer des de darrera. Al final es va provar de cinc però no es va poder remuntar.

Cadet A: “A un pas d’aconseguir la lliga!”
Mataró (0) – Arenys de Munt (2)
L’Arenys va clavar una estocada definitiva a la lliga amb la victòria d’ahir. Les noies del Cadet A poden ser campiones si guanyen la setmana que ve a casa. Així doncs, tothom al Circ Stadium Arenyenc la setmana que ve per animar les nostres noies!