23 d’abril del 2012

Resultats femenins 21-22 abril

1r Equip: "Remuntada”
Sant Cugat (2) – Arenys de Munt (5)
A les arenyenques, que tenien tres baixes, tot i jugar bé la primera part no van estar encertades en la definició. El Sant Cugat que també estava posat al partit es va posar per davant al marcador. A la mitja part el resultat era de 2 a 0 per les locals. A la segona es va seguir insistint sense defallir i es va trobar el premi fins a cinc vegades. Gols: Didi (1), Cèlia (1), Karlota (1), Dúnia (1) i Montse (1 ajudada per la defensa).

2n Equip: “per un gol no puntua”
Sabadell B (3) -  Arenys de Munt (2)
L’equip que continua lluitant per la permanència aquesta setmana no va poder endur-se els punts i va perdre contra el Sabadell.

Cadet A: “Segueixen guanyant”
Arenys de Munt (3) – Sant Just (0)
Les arenyenques ho volen seguir guanyant tot fins al final tot i ser des de fa dies campiones.

Cadet B: “SUBCAMPIONES!!!”
Arenys de Munt (3) – Penya blaugrana Montmeló (0)
Amb aquesta victòria en la última jornada de lliga les arenyenques han quedat subcampiones. La Unión no ha fallat i ha quedat en primer lloc només a un punt per sobre les arenyenques. Moltes felicitats pel la bona temporada realitzada a les jugadores i a l’equip tècnic.

FELICITATS SUBCAMPIONES!!!

Base: “Perden però gran partit contra les primeres”
Arenys de Munt (3) – Futsal Mataró (4)
Les arenyenques van posar contra les cordes al líder de la competició en el que va ser un gran partit. El Mataró és el líder sòlid de la lliga però les d’Arenys no es van arraulir i van plantar cara.

Escolar: “Repte massa complicat”
Argentona (8) – Arenys de Munt (1)
Les arenyenques que portaven una bona ratxa de victòries aquest cop no van poder i és que les noies de l’Argentona eren molt més grans. Tot i així les noies no van deixar de lluitar.