22 d’abril del 2012

Resultats masculí: 21-22 Abril

Sènior "A" masculí: "Merescut punt, aconseguit a falta d’1 segon"
Pineda de Mar (4) - (4) Arenys de Munt
L’Arenys de Munt afrontava un partit amb forces baixes contra el 5è classificat. En una primera part marcada per una bona defensa s’avançava l’Arenys i a falta de 3 minuts empatava el Pineda. A la segona, tornàvem a avançar-nos, però el Pineda aconseguia capgirar el marcador. El 3 a 3 arribava a falta de pocs minuts i semblava el resultat més just. Tot i així, a falta de 9 segons el Pineda aconseguia avançar-se pel deliri del públic local. Quan semblava tot perdut, un xut de l’Enric era aprofitat en el rebuig per en Miki per posar el just empat al lluminós.

Sènior "B" masculí:
“S’escapa el tren de dalt"
Can Cuyas (8) - (3) Arenys de Munt
Una pista exterior, una superfície complicada i arribar molts justos de temps van ser els condicionants previs en un partit en que estava en joc el 3r lloc de la classificació. En la 1ª meitat l’Arenys no va entrar al partit en cap moment i van arribar 4 a 0 al descans. En la segona meitat, la falta d’encert i la defensa tancada dels locals no van donar masses opcions a la remuntada. Amb aquesta derrota, el segon equip va perdre quasi totes les opcions a seguir lluitant per les places d’ascens d’aquesta lliga.

Juvenil masculí:
"Entrenador nou, victòria segura"
Iris-Sol Casagemas (1) - (5) Arenys de Munt
No hi ha hagut cap canvi d’entrenador, però aquesta setmana el juvenil el dirigia el nostre delegat Jordi Clopés. Si bé és cert, que s’enfrontaven amb el darrer classificat no hi ha partit fàcil i avui s’ha demostrat. El partit començava amb un gol dels locals, però abans del descans ja s’havia capgirat amb un 1 a 3, en un partit destacat per la duresa dels locals. En la segona meitat, l’Iris ha tret el porter jugador i l’Arenys ha sentenciat. Aquesta setmana retallen 3 punts al líder, però a falta de 4 jornades estan a 7 punts.

Cadet:
"Guanyen la partida pel 6è lloc"
Blanesport 83 (1) - (4) Arenys de Munt
El Cadet jugava dissabte contra un rival directe a la classificació, en la lluita pels llocs capdavanters de la mitja taula. Tot i que van començar perdent, van remuntar el partit abans de la mitja part. En la segona part, dos gols més de l’Arenys van demostrar la seva superioritat. Destacar el Hat-Trick d’en Roc.

Infantil:
"Remuntada final i segon partit seguit guanyat"
St.Joan de Vilassar “B” (3) - (5) Arenys de Munt
Els infantils, han començat guanyant el que ha acabat siguent un trepidant partit de futbol sala. A la mitja part havien aconseguit tornar-se avançar, després de l’empat local. En els 5 primers minuts de la segona meitat han vist com els hi capgiraven el marcador fins el 3 a 2. Però, lluny de venir-se avall, han empatat de seguida i no ha estat fins als darrers instants, que un gol de l’Alvareda els posava de nou a davant i tot seguit en Pau sentenciava.

Aleví:
"Partit suspés per insult de l’entrenador local a un jugador nostre"
Futsal Arenys “A” (4) - (2) Arenys de Munt
Tot i ser un derbi, és trist i lamentable que un partit de nens de 10 i 11 anys s’acabi suspenent a falta de molt poc perquè un dels nostres nens acaba plorant per increpància/insult de l’entrenador local. Destacar que futbolísticament, els nostres van plantar cara a un dels equips de dalt de la classificació i segueixen en una bona ratxa de joc.

Benjamí escolar:  “GUANYEN!!!"
Arenys de Munt (2) - (1) FS Dosrius
Ja tocava! Ens ha fet molta il·lusió veure com els nostres escolars aconseguien per fi una victòria que feia setmanes que anaven buscant sense massa sort. El 1r gol el feia l’Arenys en el 2n quart un xut des de la banda d’en Lucas. El tercer quart, va ser el més mogut de tots, ja que el Dosrius empatava en una pilota robada i poc després en Pol Salichs lluitava una pilota que posava a dins la porteria i el definitiu 2 a 1.