6 de novembre del 2016

Sis jugadors del club convocats amb la selecció comarcal del Maresme


Sis jugadors del club convocats amb la selecció comarcal del Maresme




Les seleccions comarcals es posen en marxa i aquest diumenge realitzaran els primers entrenaments. Benjamí (masculí), aleví (masculí), infantil (masculí), cadet (masculí), cadet (femení) i juvenil (femení) seran les categories que disputaran el campionat comarcal que tindrà lloc a Blanes el proper desembre.

El Club Futbol Sala Arenys De Munt no es vol perdre la cita i fins a sis jugadors del club han estat convocats amb la selecció comarcal del Maresme per disputar el primer entrenament de preselecció.

Els jugadors convocats són:

JOFRE LLADÓ DELLONDER (Benjamí masculí, entrenament de 16:30h a 18:00h)

PERE ZARZOSO PUIG (Aleví masculí, entrenament de 15:00h a 16:30h)

MARC MARTIN MORILLA (Aleví masculí, entrenament de 15:00h a 16:30h)

JOSEP BOSCH TORRAS (Infantil masculí, entrenament de 18:00h a 19:30h)

MARTI BOSCH TORRAS (Infantil masculí, entrenament de 18:00h a 19:30h)

PAULA RAMOS SERRANO (Juvenil femení, entrenament de 16:30h a 18:00h)

També contem amb representació als equips tècnics a dues categories de les seleccions del maresme. Per una banda tenim a en MARC VILA MIRASOL a la selecció juvenil femení, i per altra banda tenim a en JOAN JOVÉ PERALTA a la selecció cadet masculí.

Els entrenaments es realitzaran aquest diumenge dia 6 de novembre al pavelló municipal de Vilassar de Dalt (categories masculines), i al pavelló municipal de Parets del Vallès (categories femenines). Tots els jugadors estan convocats 30 minuts abans del seu horari d'entrenament.

Desitgem molta sort als jugadors convocats i animem a tots els jugadors i jugadores del club a seguir treballant com ho estan fent fins ara!