5 de novembre del 2016

UN ENTREBANC QUE ES PODRÀ SUPERAR


UN ENTREBANC QUE ES PODRÀ SUPERAR



Aquest any el femení cadet- juvenil sabia que tenia per davant una lliga força difícil. Partint d’una plantilla justa, amb jugadores del Base A i amb l’afegit de la lesió de l’Ainara en la primera jornada, ja es podria preveure que anirien sortint dificultats. 

El partit d’avui entre el Futsal Mataró possible aspirant al títol de lliga i l’Arenys de Munt s’havia d’encarar amb decisió. Les noies han sortit ben concentrades en el terreny de joc, cuidant bé totes les posicions perquè no hi hagués cap ensurt des del primer moment. El ritme del partit ha estat de baixa intensitat i s’ha mantingut així fins el final, fet que amb els pocs canvis que teníem ens afavoria. Els primers deu minuts ens ha permès veure i apreciar concentració, motivació i ganes en l’equip, però que s’ha anat esvaint conforme avançaven els minuts. Tot i la manca de tensió que no ens ha acompanyat, les noies han estat en el partit. 

Hem d’animar-les a treballar amb determinació, perseverança, i a donar el màxim en cada jugada en aquest partits tan difícils. 

El resultat final ha estat de 8 a 0 a favor del Futsal Mataró.



Seguim treballant !

ÀNIMS !!!!!