21 de novembre del 2017

Crònica de la jornada 18 i 19 de Novembre 2017

SÈNIOR MASCULÍ: CFS ARENYS DE MUNT 7-4 MONTSENY

Partit per treure el mal gust de l´últim cap de setmana, on varem perdre contra el que ara es líder de la competició. Ens enfrontàvem a un equip veterà i físicament dur a l'hora de jugar. El nostre joc de 4 va contrarrestar la seva excessiva duresa i vam anotar 2 gols ens els primers 10 minuts de partit.
El nostre pressing els hi va generar molts problemes i únicament van arribar en un parell d´ocasions que el nostre porter va aturar.Un  parell de contraatacs, van permetre anotar dos gols més que ens permetrien arribar amb un 4-0 a la mitja part.
Semblava que el partit no portaria gaires problemes, però tot al contrari. L'equip visitant va sortir jugant de 5 des de l'inici. Això ens va canviar els plans i tot i ficar-nos en un 6-1 en els primers minuts, el seu joc 5 va crear dubtes en defensa fins arribar en un 6-3. A partir d´aquí i després d'aplicar uns quants canvis tàctics, aconseguim el 7-4 definitiu.
La setmana vinent, anem a casa d´un dels cuers de la categoria, de totes maneres ja sabem que es una pista molt complicada on la gent està molt a sobre de l'equip contrari durant tot el partit.

SÈNIOR FEMENÍ: CFS ARENYS DE MUNT 6-0 CFS PALAU

Pel que fa al sènior femení, el partit d'aquest passat dissabte va començar amb un clar domini de les locals, que va fer una bona pressió a la sortida del rival i es van fer amb la possessió de la pilota clarament. Després de crear varies ocasions clares de gol, va arribar l'1-0 b un xut llunyà ajustat al pal. A partir d'aquí va ser un monòleg de les aranyenques, que van aprofitar el domini per arribar amb un clar 4-0 a mitja part. La superioritat va seguir a la segona part, tot i que amb un ritme més baix. Les locals van seguir dominant i tenint oportunitats, provocant el 5 i 6-0 final. Partit complet i seriós, seguint amb el bon joc de l'equip als últims tres partits que les situa a la setena posició de la classificació amb un partit menys.

Pel que fa a la base destaquem dos partits. Per una banda el del prebenjamí que va aconseguir el primer punt de la temporada:

PREBENJAMÍ: CARDEDEU  4-4 CFS ARENYS DE MUNT

Des d’un bon inici les sensacions ja van ser positives. mostrant la mateixa actitud, intensitat  i domini del joc amb que es va acabar el partit  aplaçat del dimarts, on van perdre per 2-3.  Es preveia un bon resultat.

Aquestes expectatives s’esquerdaven en 5 minuts, quan al primer xut rebut en contra, encaixàvem el primer gol i acte seguit el segon; altra vegada tocava remar contra-corrent.

El cop no ens va desanimar. seguiem jugant més i millor dins camp contrari. el premi havia d’arribar. i no va ser un, ni dos, ni tres, sino que fins 4 gols seguits van arribar capgirant el marcador tot posant-nos per davant per primera vegada en un partit (3-4).

Tothom empenyia; tècnics, pares  i sobretot jugadors. passàvem pels millors moments, semblava que teniem la sentencia a tocar, però el Cardedeu també es va saber refer i va posar l’empat a 4 quan faltaven només cinc min. per acabar. d’aquí a la fi, ruleta rusa. qualsevol hagues pogut guanyar.
 Al final, un just i molt competit empat que ens deixa satisfets sobretot per les millor sensacions. Aquest és el camí. Felicitats i seguim creixent.

BASE B: RUBÍ 2-1 CFS ARENYS DE MUNT

Per altra banda destaquem també el partit del base B, que visitava la pista del lider i va plantar cara fins l'últim minut de partit.

Partit molt disputat que s'acabaria decantant per l'equip local amb un marcador definitiu de 2-1. Les arenyenques van disposar d'ocasions per aconseguir l'empat però no van estar encertades, tot i això marxen cap a casa amb molt bones sensacions i amb la satisfacció d'estar treballant pel camí adeqüat.