28 de novembre del 2017

LLIGA PRE-BENJAMI (JOR.8 26.11.2017): ARENYS DE MUNT 1-13 ROGER’S AT.CATALÀ



Carregats de moral després del primer punt aconseguit la setmana passada a cardedeu, esperàvem amb il-lusió la visita del líder a casa.
Malauradament però, en cinc minuts i fent honor al seu lloc a la classificació, l’at.català  no va tardar en  recordar-nos que al nostre equip encara li manquen unes quantes pissarres per poder competir a aquest nivell. 
El vendaval es va prolongar durant tot el partit i els gols van anar caient des del principi fins a la fi de manera malaiana.
El partit també ens va deixar detalls positius que ens animen a ser optimistes de cara al futur:
-     Ja tenim una plantilla més completa, amb un porter fixe  i amb suficients recanvis per poder rotar i donar descans als jugadors durant el joc.
-   L'ordre, la disciplina i les normes establertes comencen a identificar.se en el comportament dels jugadors, abans, durant i després del partit.
-        Tot i l’adversitat, l’ equip no es desinfla i segueix lluitant fins el  xiulet final, fet que permet seguir marcant almenys un gol en cada un dels encontres que hem jugat.


El gol final, després d’una bona jugada d’en Roger, és un premi per tot l’equip, serveix per culminar tots aquests inputs positius que es comencen a intuir  i que cal anar fixant i polint. 

A.MUNT!