28 de novembre de 2017

Crònica de la jornada 25 i 26 de Novembre 2017


SÈNIOR MASCULÍ: RIUDELLOTS 3 - 3 CFS ARENYS DE MUNT

Partit complicat el que ens enfrontava amb el Riudellots. Encara que eren els últims de la classificació, ens vam trobar amb un equip que va lluitar totes i cadascuna de les pilotes en joc.
El partit no va començar gaire bé per als nostres interessos, ja que l’equip local va marcar d´hora i el partit es va complicar. 
Tot i dominar el joc i crear forces oportunitats no vam ser capaços de marcar durant els primers 15 minuts. En una jugada aïllada vam encaixar el 2-0, era el tercer xut entre pals del Riudellots. 
Abans de finalitzar el primer temps vam aconseguir escurçar distàncies fent el 2-1 amb el que s’arribaria a la mitja part.
La segona part seguiria la mateixa tònica, jugant força bé de 4 vam generar moltes ocasions, però entre el porter, els pals, i algun jugador contrari van aconseguir evitar el gol.
Els locals es van ficar ràpidament amb 5 faltes, degut a la superioritat del nostre joc envers el seu. Fruit d´això, en un doble penal vàrem empatar, aconseguint el 2-2.
Faltant 3 minuts I amb l´empat a 2, vam decidir anar a pel partit jugant de 5 però en una mala jugada nostre va arribar el 3-2 fruit d´una pèrdua d´una pilota. En la mateixa jugada un dels nostres jugador va ser expulsat amb vermella directe.
Tot i això a falta de 50 segons vam ser capaços d´empatar de nou, resultat amb el que s’arribaria al final del partit.
Tot i aquest resultat, seguim tercers a tres punts del primer. Mal resultat que ens perjudica però bones sensacions en general.
  

SÈNIOR FEMENÍ: FUTSAL ROSARIO CENTRAL 1 - 4 CFS ARENYS DE MUNT

Seguint la bona dinàmica en el joc dels últims partits, les nostres jugadores van entrar molt bé al partit, dominant la possessió i les oportunitats. En pocs minuts ens col·locàvem amb un 0-3 a favor, però en una errada defensiva les locals feien l'1-3. Tot i així les arenyenques van seguir dominant en totes les facetes del joc i van aconseguir el quart gol abans de la mitja part.

Només començar la segona ens trobaríem en un fet poc habitual, la pluja va començar a entrar a la pista pels laterals de les instal·lacions i el partit s’acabaria suspenen a falta de 18 minuts per finalitzar-lo i amb el resultat favorable de 1-4 al marcador.


RESUM DE LA BASE

Pel que fa als partits de la base d’aquest cap de setmana, destaquem en primer lloc la victòria de l’infantil per 6-1 davant el Blanesport.

El partit començava força malament ja que els arenyencs van sortir adormits i l’equip visitant ho va aprofitar per fer el 0-1. Després d’un temps mort vam afegir intesitat a la pressió i la sortida de la pilota era molt més ràpida amb 2-3 tocs i això ens permetria aconseguir l’empat a 1 amb el que s’arribaria a la mitja part. A la repressa vam seguir dominant la pilota i jugant molt bé entre linies. No tardaríem gaire a aprofitar les clares ocasions de gol aconseguint 3 gols per fer pujar el 4-1 al marcador. Finalment en dos contratacs molt ben executats faríem dos gols més que deixarien el resultat final de 6 a 1.

Pel que fa als equips femenins, destaquem la victòria del cadet-juvenil per 2-1 que tot i no fer un bon partit van aconsguir guanyar el partit i això els permet recuperar la primera posició a la classificació.

Destaquem també el partit del base A femení, que va guanyar en un partit frenètic al camp del futsal mataró per 4-5 i les situa en solitari a la quarta posició de la classificació.