11 de desembre del 2017

Emma Martin Juanes i Júlia Charles Casanovas campiones dels Campionats Comarcals 2017 en categoria Cadet femení

Els passats dies 8 i 9 de desembre es van disputar els Campionats Comarcals de Seleccions Base de Futbol Sala a la Ciutat esportiva de Blanes, on les jugadores Emma Martin Juanes i Júlia Charles Casanovas es van proclamar campiones amb la selecció cadet femení del Maresme.
Les noies del Maresme iniciaven el campionat guanyant el primer partit per 7-1 contra el Barcelonès/V.Occidental, deixant unes grans sensacions a la pista. En el segon partit de la fase prèvia acabarien perdent per 4-2 contra Andorra però els gols a favor les deixaria  classificades per la fase final com a primeres de grup.
Dissabte disputarien la semifinal contra Lleida amb un resultat favorable de 6-4 que les deixaria classificades per a la gran final contra el Baix Llobregat/Catalunya Central.
Després d'un partit frenètic, la final s'acabaria decantant per les nostre noies amb un resultat favorable de 2-1 aconseguit en els últims instants de partit que les proclamava guanyadores del campionat comarcal de seleccions cadet femení.
Destaquem la participació de les nostres jugadores del club, que van tenir una actuació destacada durant tot el campionat, i on l'Emma va aconseguir un dels dos gols a la final.