12 de desembre del 2017

L'experiència dels nostres representants dels Campionats Comarcals 2017

Els nostres representants, escollits per les seleccions BASE procedents del Maresme, han estat per aquest ordre en la foto: Joan Jové Peralta, Paula Ramos Serrano, Emma Martin Juanes, Júlia Charles Casanovas i Marc Vila Mirasol.

Tot seguit, un resum de la seva experiència:
La selecció cadet masculí dirigida per Joan Jové cau eliminada a la fase prèvia dels Comarcals 2017 Els passats dies 8 i 9 de desembre es van disputar els Campionats Comarcals de Seleccions Base de Futbol Sala a la Ciutat esportiva de Blanes. La selecció cadet masculí del Maresme no va ser capaç de revalidar el títol aconseguit a la última edició. El combinat dirigit pel nostre entrenador Joan Jové Peralta iniciaria el campionat perdent per 1-0 contra el Barcelonès Nord,  que s'acabaria proclamant campió de la categoria.

La victòria del Barcelonès Nord contra Tarragona per 7-2 certificaria la seva classificació com a primers de grup, i conseqüentment l'eliminació dels nostres al campionat ja que només es classificava el líder de cada grup.

Sense opcions de passar a la fase final, els maresmencs disputarien el seu segon partit contra Tarragona on acabarien perdent per 3-1.

La manca d'encert a porteria va penalitzar als maresmencs que marxarien cap a casa amb el regust d'haver demostrat molt menys del que podien, però amb una gran experiència.

Ahir publicàvem les altres dues notícies a les que podeu accedir, en els següents links: