13 de desembre del 2017

LLIGA PRE-BENJAMI (JOR.9 02.12.2017) CFS Arenys de Munt 0-9 St. Joan Vilassar de Mar


FROZEN

Dissabte dia 2 de Desembre, vam disputar el que serà l’ultim  partit de lliga d’aquesta primera fase. ho vam fer  contra el  vilassar de mar, equip que lluita amb els seus veïns de dalt per assolir el primer lloc al grup.

El partit en sí, no va tenir un guió molt diferent al de la setmana passada. novament des del principi va quedar palesa la superioritat d’un equip vers l’altra.  això sí, per primera vegada “se’ns va congelar la producció de cara a gol”, tot i haver generat bones ocasions.
El partit també va deixar noves mostres de progrés. ara ja ens sabem col.locar amb criteri per treure la pilota des de la nostra porteria, també sabem com s’ha de defensar un corner,  pensem en animar el  nostre porter quan li marquen un gol i comencem a escoltar les instruccions de l’entrenador tant dins del vestidor com a la pista.











































Tot això és un punt de partida, però serà fonamental insistir-hi per fixar el coneixement i  corregir  tot allò que es pot fer millor, així el jugador disposarà d’un patró per saber actuar durant el partit.
d’aquesta primera fase, que ens ha donat l’ oportunitat de jugar contra 3 equips  molt superiors, en podem aprendre molt i cal treure lectures positives.
-           hem vist com d’important és saber aprofitar les qualitats individuals en benefici del grup.
-          hem vist com d’important és l’ordre, la col.locació a la pista i la disciplina tàctica.
-          i no menys important, tots tres rivals ens han passat per sobre, sí, però sempre amb molt de respecte i amb molt bon fair play.
Finalment, de cara a la segona fase, confiem en tenir un grup més ajustat al nostre nivell, on tot allò que anem aprenent vagi lluïnt una mica més
A.Munt!