29 d’octubre del 2012

Resultats masculins del 27 d'Octubre

Aquest cap de setmana, jugaven tots els equips masculins a casa amb sort diferent pels nostres equips. Els Benjamins no van poder superar al Riudellots en un partit que a la 1a part va estar anivellat. Els Infantils van acusar la falta de gol i l'encert dels porters visitants. El Cadet tampoc va saber resoldre un partit que tenia encarrilat amb l'1 a 0 però que li van remuntar al final. Per altra banda, el Juvenil es va imposar per la mínima contra un dels equips de la part alta, el Mollet i ja porten 12 punts de 15 possibles. El Senior B suma els seus primers 3 punts a casa en un partit complicat ja que van haver de remuntar a la segona part i van patir fins al final. Finalment, el 1r equip sènior de Territorial va tornar a ser fort a casa i de moment compta els partits per victòria, tot el contrari del que passa quan és visitant, esperem que d'aqui 2 setmanes ja puguin certificar la 1a victòria a domicili. Aquest proper cap de setmana és jornada de descans a totes les categories masculines, en motiu del pont de Tots Sants.

28 d’octubre del 2012

Resultats femenins 27-28 octubre

1r Femení: "Molta pluja al poble però sequera de gols de les arenyenques"
Arenys de Munt (0) - (3) Penya Esplugues
El primer equip no acaba d'acariciar el fons de la xarxa i torna a patir de falta de gols. La Penya Esplugues va aprofitar bé les ocasions que va tenir i es va endur els tres punts del Municipal Arenyenc.

2n Femení: "Segona derrota seguida per un gol"
Ciutat de Mataró (3) - (2) Arenys de Munt

Cad-Juvenil: "Rep una contundent derrota a Rubí"

Ja tenim patrocinadors

Aquesta setmana s'han penjat les pancartes de patrocini al pavelló i també els tenim al nostre blog. Per a qui pugui estar interessat, recordem que el pack pancarta al pavelló + propaganda al blog són 200€ + el cost de la lona.

23 d’octubre del 2012

Presentació i partits 27-28 Octubre

Aquest cap de setmana farem la presentació de tots els equips del nostre club quan finalitzi el partit del 1r equip femení que començarà a les 17h i just abans de començar el partit del 1r equip masculí a les 19.20h. Per tant, us convidem a acompanyar-nos aquesta setmana a les 18.30h per donar suport als nostres equips per aquesta temporada 2012-2013. Us hi esperem!

21 d’octubre del 2012

Resultats femenins 20-21 octubre

1r Femení: "Final de partit a cara o creu, i va sortir creu"
Sabadell (5) - (2) Arenys de Munt
Les noies de l'Arenys varen fer un bon partit a Sabadell però no es van endur cap punt. L'Arenys, que es va posar per davant en el marcador per dues vegades, va veure com en els minuts finals es girava el partit. L'enfrontament va ser molt vistós i els dos jugaven bé les seves cartes. L'Arenys però va disposar d'ocasions per matar el partit quan anava 1 a 2 a la segona part amb bones ocasions i dos pals. I quan l'Arenys podia més el Sabadell va trobar l'empat en un xut exterior ben col·locat. Les arenyenques no van especular amb l'empat i se la van jugar tot pel tot. I arriscant arriscant, en una contra de jugada de corner va arribar el tercer pel Sabadell quan quedaven 3 minuts. El que va quedar de partit va ser amb un joc de cinc massa desesperat que va permetre al Sabadell fer-ne dos més. Mal regust final per l'Arenys pel bon partit ofert.

2n Equip: "Va perdre per la mínima en l'inici de lliga"
Arenys de Munt (0) - (1) Ponny's

Cadet-Juvenil: "Comença bé la lliga aconseguint empatar contra un dels rivals més forts "
Arenys de Munt (5) - (5) Futsal Mataró

Base A "En el primer partit el Castelldefels acaba empatant quan l'Arenys guanyava 3 a 6"
Castelldefels (6) - (6) Arenys de Munt

Base B: "Van molt fortes i fan un pallissa monumental en el primer partit de lliga"
Arenys de Munt (17) - (0) CN Caldes

Resultats masculins 20 Octubre

Aquest cap de setmana començaven lliga els infantils que van guanyar 3 a 8 contra el Santvicentí en una bona actuació de tot l'equip, els cadets també s'estrenaven a Vilassar de Mar amb derrota lluitada per 5 a 3 i el 2n equip de 1a divisió van començar amb bon peu guanyant 1 a 6 a la pista del Mallorca-Sansur de Barcelona. Per altra banda, els benjamins van perdre per 5 a 4 a Pineda en el darrer instant del partit. Els juvenils van guanyar per 1 a 5 a Premià de Dalt per sumar 3 victòries en 4 partits i finalment el 1r equip de Territorial va perdre per 4 a 0 contra el Parets un dels equips que està cridat a lluitar per pujar aquesta temporada. La setmana vinent, presentació de tots els equips a les 18.15h al pavelló poliesportiu.

15 d’octubre del 2012

Cap de setmana 13-14 Octubre masculins

Aquest cap de setmana, era jornada de descans a la federació catalana, pel que no hi han hagut partits de lliga i l'únic partit jugat ha sigut el sènior "B" de 1a Divisió que ha jugat un partit amistós contra el Xarxa AE, d'un altre grup de la mateixa divisió. El resultat va ser de 4 a 5 a favor de l'Arenys de Munt.

Aquest proper cap de setmana comencen la resta de lligues que juguem federats, pel que els Infantils, Cadets i el mateix Senior B s'estrenen el proper dissabte dia 20.

14 d’octubre del 2012

Resultats femenins 13-14 d'octubre

1r Femení: "Primers 3 punts de l'Arenys de Munt a Plata"
Arenys de Munt (2) - (1) Caldes
El primer equip femení va aconseguir la victòria en la segona jornada de lliga. El partit va ser bastant agònic ja que la falta d'encert de cara a porteria va fer que l'Arenys hagués de patir més del compte. Les arenyenques aconseguien arribar a porteria en moltes ocasions però li faltava finalitzar amb encert. Va començar bé però per l'Arenys que aconseguia, amb un gol de la Queralt a la primera part, posar-se per davant. A la segona part les del Caldes aprofitaven una contra i empataven el partit. L'Arenys però, va donar resposta ràpida per mitjà de la Montse i feia el segon. Faltaven cinc minuts i el Caldes es posava a jugar de cinc però no aconseguiria igualar el matx. Al final, victòria treballada de l'Arenys.

Amistós 2n equip:
Unión (3) - (2) Arenys de Munt

Amistós Cadet A:
Unión (6) - (2) Arenys de Munt

8 d’octubre del 2012

Resultats femenins 6-7 d'octubre:

Mala setmana pel femení. Cap dels partits disputats aquest cap de setmana s'ha guanyat.

1r femení: "Mal inici a la nova categoria de Plata"
Vallirana (6) - (0) Arenys de Munt
No han començat bé les coses pel primer equip femení que ha acusat la inexperiència a la categoria contra la veterania del Vallirana. Les facilitats defensives de l'Arenys varen permetre situar ràpidament un 3 a 0 al marcador. Llavors canvi de xip i a pressionar els 10 minuts restants fins mitja part. Tot i tenir la pilota, l'Arenys no aconseguia profunditzar i no va crear gaires ocasions clares. A la segona part, quan semblava que més podia, va arribar un gol a la contra que va frenar les esperances arenyenques de remuntar. I com de costum als últims partits i igual que la primera part dos gols més seguits. Amb el 6 a 0 i a falta de 10 minuts un altre canvi de xip, joc de 5. I com en pocs partits passa, els últims 10 minuts jugant de 5 no s'aconseguiria  marcar en cap costat. Al final 6 a 0 al marcador. La setmana vinent jugarà contra el Caldes a casa.

Resultats masculins 6 - 7 d'Octubre

Aquesta setmana començaven la lliga el benjamí, en el que era el seu primer partit com a federats. El pre-benjamí va fer el seu primer partit amistós de la temporada. Destacar els partits de lliga del Juvenil i del 1r equip de Territorial Catalana, que van tornar a guanyar a casa ambdós contra el Futsal Mataró, en dos derbis molt vibrants i disputats. La setmana vinent majoritàriament descansarem tots, pel pont del pilar.

5 d’octubre del 2012

Partits del cap de setmana

Aquesta setmana ja comencen la lliga el benjamí i el Senior Femení debuta a PLATA!! Destacar també, el derbi maresmenc del Senior A masculí contra el Futsal Mataró, que compta a les seves files amb en Gerard Artigas, ex-jugador i entrenador de l'Arenys de Munt fins l'any passat, qui aquest any forma dupla tècnica a la banqueta del Futsal Mataró.

1 d’octubre del 2012

Resultats femenins 29-30 de setembre

Cadet-Juvenil: "Guanya amb contundència"
AECS (1) - (7) Arenys de Munt

Base A: "Mostra superioritat"
Arenys de Munt (5) - (1) Atlètic Català

Base B: "No deixa fer-ne cap a les visitants"
Arenys de Munt (6) - (0) Caldes B

Resultats masculins 29-30 Setembre

Aquest cap de setmana, no hem tingut tanta sort amb els juvenils i 1r equip que tenien el seu primer partit de lliga a fora i que s'han resolt en derrota per la mínima. Per la resta, seguim preparant temporada amb amistosos, encara que alguns no van poder jugar dissabte per culpa de la pluja.