23 de febrer del 2018

2a Xerrada sobre alimentació esportiva en el Futbol Sala


Dins la Campanya de Seguretat Alimentària,organitzat per la Regidoria d'Esports i enfocat al nostre club, a la sala de reunions del pavelló del Torrent d’en Terra, es va impartir el passat dimecres 21 de Febrer la 2a xerrada, dins d'un cicle de 3 ponències-tallers sobre alimentació saludable i nutrició esportiva.

Aquesta segona xerrada, estava enfocada cap a l'alimentació esportiva i en concret del nostre esport, el futbol sala. Diversos pares i mares es van afegir a uns quants assistents de la sessió anterior, per escoltar la importància de la adequada alimentació i la hidratació pel bon rendiment i salut esportiva dels nostres jugadors/es.

La xerrada va anar a càrrec de nou per Gemma Miñarro Serradell, tècnica superior en dietètica, amb un postgrau de la UB en nutrició esportiva i llicenciada en ciències de l'activitat física i l'esport.

La propera i última sessió, anirà enfocada a la pràctica de tot el que s'ha explicat en les dues sessions prèvies. Esperem que molta més gent es pugui apropar a aprendre com millorar la nostra dieta, per tal de poder millorar la nostra salut i rendiment esportiu.