28 de febrer del 2018

PREBENJAMÍ 24.02.2018: CFS ARENYS DE MUNT 3-2RIPOLLET F.S.”D”

DEL REVÉS (INSIDE-OUT)


Diuen que  en una temporada hi ha partits que queden grabats a la memòria com a records essencials. són els “súpers”, els imborrables, els que per sempre perduren. doncs bé,  el partit cel¨lebrat el passat dissabte al nostre pavelló, en serà un  per molts de nosaltres.

Per primera vegada defensavem el liderat, i ho feiem  davant el Ripollet, equip a qui li haviem pispat just la setmana passada el honorífic  titol.  El partit es presumia igualat  i així va ser, d’inici a la fi.
En la mateixa linea amb que vam acabar jugant a Cardedeu, començavem el partit,  dominant el rival i jugant més al seu camp que al nostre, però aquest cop l’adversari era dur de pelar i  lluny deixar-se  mossegar, ens contestava.

Una gran jugada de’n Tomàs,  apunt d’estrenar el marcador, va donar peu a una letal contra del ripollet, que quasi a la primera clara que va tenir, la va aprofitar i  sen’s va adelantar. tocava remar contracorrent.
Dominàvem, però costava tenir ocasions clares. Va ser, però, a pilota aturada que vam aconseguir empatar. un potent xut d’en Guillem va servir per establir l empat a un el partit era molt distret, però a la darrera jugada de la primera part, els visitants prenien novament avantatge, tirant pel terra tot l’esforç de la primera part.

Aquest cop el descans va anar bé, les isntruccions d’en Joan i l’Alba van ser molt ben enteses. La ira continguda pel gol al darrer instant de la primera part,  va ser canalitzada com a revulsiu i en menys de deu minuts ja haviem capgirat el marcador. Primer amb  jugada individual de’n Roger diaz, i després amb un xut dins l’area de l’Hernan.
Quedava molt partit i tocava patir, moments de por.  El partit entrava en “modus muntanya russa”, però en Younes apareixia per tot arreu, en Roger Garcia i en Pau lluitaven amb i sense pilota, en Nil tenia ocasions per fer el quart, i mentrestant, a la nostre porteria, en Nil  volava de pal a pal per evitar l’empat.
La intensitat també es va contagiar a la grada quan a poc pel final un pare de l’altra equip escridassava l’arbitre amb una actitut poc modèlica i molt rebutjable.  Així no, senyor.
Tot i així el marcador ja no es mouria més. Un partit molt emocionant que va donar peu a un esclat d’alegria final quan l’àrbitre va xiular la fi. Una victòria de cine.


Per cert, si no heu vist la pel·lícula, us la recomano.
Som d’Arenys, som de munt, som d’Arenys de Munt!